Βροχερός ο καιρός το απόγευμα στην Κύπρο- Αναλυτικά η πρόγνωση

Η αστάθεια, που επηρεάζει την περιοχή, εξασθενεί από αύριο.

Το απόγευµα, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στο εσωτερικό, τα ορεινά και τα βόρεια παράλια. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν θαλάσσιοι, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Στις περιοχές των καταιγίδων οι άνεµοι δυνατό να µεταβάλλονται και να ενισχύονται στα 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός

θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, µέχρι 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και γύρω στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Το απόγευµα, όµως, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, στα ορεινά ή και το εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ για να καταστούν το απόγευµα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, για να καταστεί το απόγευµα λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 30 βαθµούς στο εσωτερικό και τα νότια παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 20 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Το απόγευµα, όµως, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, στα ορεινά ή και το εσωτερικό. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή και θα κυµαίνεται γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Keywords
Τυχαία Θέματα