Βρετανική εκπαιδευτική έκθεση πανεπιστημίων, clearing 2017

Το British Council Κύπρου εδώ και 20 χρόνια, διοργανώνει με επιτυχία την Επίσημη Βρετανική Εκπαιδευτική Έκθεση Πανεπιστημίων, Clearing 2017, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όλους τους ενδιαφερόμενους, να λάβουν τις απαραίτητες εκείνες πληροφορίες για σπουδές, στον απολυτό εκπαιδευτικό προορισμό, την Μεγάλη Βρετανία.

Η Έκθεση Clearing 2017, πραγματοποιήθηκε στις 3 Ιουλίου, στο ξενοδοχείο

Hilton Cyprus, και φιλοξένησε 22 και πλέον πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας, τα οποία με την σειρά τους πρόσφεραν θέσεις, για όλα τα επίπεδα σπουδών, σε φοιτητές που για οποιοδήποτε λόγο δεν είχαν εξασφαλίσει μέχρι εκείνη την στιγμή θέση σε κάποιο πανεπιστήμιο, και που τηρούσαν τα απαραίτητα κριτήρια, για έναρξη των σπουδών τους τον Σεπτέμβρη 2017.

Εκατό και πλέον φοιτητές επωφελήθηκαν και εξασφαλίσαν θέση σε πανεπιστήμιο της επιλογής τους, ενώ αρκετοί άλλοι παρακολούθησαν την ίδια μέρα, σεμινάριο με θέμα «Ετοιμαστείτε για τη φοιτητική ζωή». Στόχος του σεμιναρίου ήταν να δώσει πληροφορίες και συμβουλές για μία επιτυχημένη φοιτητική ζωή στη Βρετανία. Επίσης οι ενδιαφερόμενοι είχαν την ευκαιρία, καθ᾽ όλη τη διάρκεια της έκθεσης να εγγραφούν για εξετάσεις IELTS μέσω διαδικτύου, καθώς επίσης και να εξασφαλίσουν διαμονή σε εστίες μέσω της UNITE, σε περιοχές της Μεγάλης Βρετανίας

Χορηγοί: UNITE Group και IELTS

Υποστηριχτές: CYP.F Foundation Course Cyprus και The International Foundation Centre

Keywords
Τυχαία Θέματα