Βράβευση της Cobalt Air από την παγκόσμια εταιρεία CAPA

Η αεροπορική εταιρεία της Κύπρου Cobalt Air έχει βραβευτεί από την παγκόσμια Ερευνητική Εταιρεία Αεροπορικών Εταιρειών CAPA, ως η πιο καινοτόμα νεοφυής αεροπορική εταιρεία της χρονιάς.


Σε ανακοίνωσή της, η Cobalt Air αναφέρει

πως το βραβείο αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, αφού αναγνωρίζεται και σε παγκόσμιο επίπεδο η δράση και οι πρωτοβουλίες που ανέλαβε στον ένα χρόνο λειτουργίας της, τόσο όσον αφορά την επέκταση των δραστηριοτήτων της, όσο και στην προώθηση καινοτόμων υπηρεσιών.

O πρόεδρος της CAPA Peter Harbison στα πλαίσια της τελετής των Aεροπορικών Βραβείων Αριστείας, που διεξήχθηκαν στις 12 του Οκτώβρη στο Λονδίνο, ανέφερε ότι η Cobalt Air κατάφερε σε μόλις ένα χρόνο παρουσίας στον τομέα των αερομεταφορών να εδραιωθεί στη συνείδηση του επιβατικού κοινού και να αναπληρώσει το κενό που άφησε η Cyprus Airways.

Ιδιαίτερα ευχαριστημένος δήλωσε από τη μεριά του ο Διευθύνων Σύμβουλός της Cobalt Air, Andrew Madar, τονίζοντας ότι η μεγάλη αυτή διάκριση που έλαβε η εταιρεία καταδεικνύει την αφοσίωση και το πάθος, με το οποίο εργάζεται η οικογένεια της Cobalt, στηρίζοντας την οικονομία της Κύπρου και τον Κύπριο ταξιδιώτη.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα