Βραχιόλι για στήριξη του Συνδέσμου Γονέων και Φίλων Καρδιοπαθών Παιδιών

Ο Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων Καρδιοπαθών Παιδιών σας καλεί να βοηθήσετε τους μικρούς μαχητές ζωής να βγουν νικητές, αγοράζοντας το βραχιολάκι που συμβολίζει τον κύκλο της καρδιάς.

Η τιμή του βραχιολιού έχει καθοριστεί στα €10 και διατίθεται μέσα σε πουγκί μαζί με κάρτα του Συνδέσμου. Είναι κατασκευασμένο από ασήμι 925°,  το δέσιμο είναι χειροποίητο και διατίθεται σε 2 χρωματισμούς  μαύρο και κόκκινο.

Ο Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων Καρδιοπαθών Παιδιών είναι ένας εθελοντικός , φιλανθρωπικός οργανισμός με κύριο στόχο την ψυχολογική, οικονομική

και κοινωνική στήριξη των παιδιών που πάσχουν από Συγγενείς Καρδιοπάθειες (εκ γενετής καρδιοπάθεια). Ιδρύθηκε τον Μάιο του 1985 με αριθμό μητρώου 456. Από την ίδρυση του έως και σήμερα, ο Σύνδεσμος έχει ΒΟΗΘΗΣΕΙ επανειλημμένως και ποικιλοτρόπως πάνω από 4.000 καρδιοπαθή παιδιά ΚΑΙ έχει προβεί στην αγορά ιατρικών μηχανημάτων πέρα των €400.000 για τις ανάγκες τόσο της Παιδοκαρδιολογικής Κλινικής στο Μακάρειο Νοσοκομείο, όσο και της εντατικής παιδιών.

Όποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει το βραχιολάκι μπορεί να επικοινωνήσει με τον Σύνδεσμο στο τηλέφωνο 22315196 ή να στείλει email στο [email protected]. Δωρεάν παράδοση σε όλες τις πόλεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα