Βόμβα: Εκτός Ολυμπιακών Aγώνων και Μουντιάλ λόγω ντόπινγκ η Ρωσία!

Αποκλεισμός της Ρωσίας από όλες τις μεγάλες διοργανώσεις σε όλα τα αθλήματα για τα επόμενα 2 χρόνια.

Έσκασε... βόμβα!

Μετά από το σκάνδαλο ντόπινγκ που είχε ξεσπάσει τα περασμένα χρόνια, ο Παγκόσμιος Οργανισμός αντι-ντόπινγκ αποφάσισε να αποκλείσει την Ρωσία από όλες τις μεγάλες διοργανώσεις σε όλα τα αθήματα για τα 2 επόμενα χρόνια! Ουσιαστικά, η αρχική επιβολή της ποινής ήταν για 4 χρόνια, αλλά μετά την προσφυγή στο CAS έπεσε στα δύο!

Συγκεκριμένα, η Ρωσία

δεν θα συμμετέχει στους Ολυμπιακούς και στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το ερχόμενο καλοκαίρι, ούτε και στο Μουντιάλ του 2022!

Η Ρωσία δεν θα μπορεί να αγωνιστεί στις μεγάλες διοργανώσεις, ωστόσο μπορεί να κατέβει στα προκριματικά των διοργανώσεων! Για παράδειγμα, η Ρωσία θα μπορέσει να αγωνιστεί στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά όχι στην τελική φάση, ακόμη και να καταφέρει βάσει βαθμολογίας να το κερδίσει!

Russia's ban from all major sporting events after a doping scandal has been cut to two years.

More: https://t.co/BWNeM6iB8x pic.twitter.com/KiNO6U2Uop

BBC Sport (@BBCSport) December 17, 2020

BREAKING: Court of Arbitration for Sport has upheld the decision to ban Russia from international competition, BUT we understand sanction reduced from 4 to 2 years.
So the Russian flag, anthem colours etc will be absent from the Tokyo 2021 Games, Beijing 2022 &Qatar 22 World Cup pic.twitter.com/hu2NaNvs6K

— Dan Roan (@danroan) December 17, 2020
Keywords
Τυχαία Θέματα