Βίντεο από άφιξη της κυπριακής αποστολής ΕΜΑΚ-ΜΑΔ στη Βηρυτό

Βίντεο από την άφιξη στο Λίβανο της βοήθειας από τα ελικόπτερα της Αστυνομικής Δύναμης της Κυπριακή Δημοκρατίας με ιατρικές προμήθειες, σκύλους ιχνηλάτες αλλά και ομάδες διασώσεων ανέβηκαν το 24ωρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.           

Η Κυπριακή Δημοκρατία απηύθυνε  αίτημα προς την Ελλάδα  για παραχώρηση ενός αεροσκάφους C130 για να αποσταλεί περισσότερη βοήθεια, όπως μέλη της ΕΜΑΚ,-ΜΑΔ  της Πολιτικής Άμυνας αλλά και από την υπηρεσία ασθενοφόρων.

Για την αποστολή υλικού αλλά και ανθρωπιστικής βοήθειας

μίλησαν χθες η έκτακτη επικαιρική εκπομπή του ΣΙΓΜΑ, ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Επίτροπος Εθελοντισμού Γιαννάκης Γιαννάκη ο οποίος τόνισε τις ανάγκες του λιβανικού λαού. Ο κ. Γιαννάκη είπε πως όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά στο 22400163, ενώ υπάρχουν σημεία συλλογής σε όλες τις πόλεις.

 

This is the 2nd part of the video which is showing #MahanAir's Airbus A340-642 with EP-MMQ, Agusta Westland AW.139 helicopters of #Cyprus Police Aviation (CP-6 &CP-8) &C-130H of #HellenicAirForce with 741 serial number transfering medical aid &rescue men to #Beirut, #Lebanon. pic.twitter.com/xLkeCeMdEB

— Babak Taghvaee - Μπάπακ Τακβαίε - بابک تقوایی (B) (@BabakTaghvaee1) August 7, 2020
Keywords
Τυχαία Θέματα