Βγήκαν μαχαίρια για το ΓεΣΥ-Σφοδρή αντιπαράθεση στο στούντιο του ΣΙΓΜΑ

Πυρ ομαδόν κατά του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας, με αναφορές σε πασανάκατο λογισμικό και για άμεση ανάγκη αντικατάστασης της διοίκησής του με έκκληση προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να επιληφθεί του ζητήματος.

Μιλώντας στη Μεσημβρινή εκπομπή του ΣΙΓΜΑ, ο Σύμβουλος Υπουργού Υγείας για θέματα ΓεΣΥ, Γιώργος Ποταμίτης, έκανε λόγο για σοβαρά λάθη, παραλείψεις, αλλά και πρωτοβουλίες από ανθρώπους του ΟΑΥ που επηρέασαν σοβαρά την πορεία του συστήματος.

Ο κύριος Ποταμίτης στάθηκε ιδιαίτερα στο λογισμικό του

Γενικού Συστήματος Υγείας και  καταφέρθηκε εναντίον του Προέδρου του ΟΑΥ.

Λάβρος κατά της ηγεσίας του ΟΑΥ εμφανίστηκε και ο Γενικός Διευθυντής Ιατρικού Διαγνωστικού Κέντρου Άγιος Θέρισσος, ο οποίος μάλιστα απηύθυνε έκκληση προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για  αντικατάστασή της.

Παράλληλα, έκανε λόγο για την χειρότερη εποχή παροχής ιατρικών Υπηρεσιών στην Κυπριακή Δημοκρατία, για πασανάκατο λογισμικό και για λανθασμένες παραπομπές.

Ο Διευθυντής του ΟΑΥ στάθηκε στο γεγονός ότι το ΓεΣΥ διανύει τον τρίτο μήνα ζωής του και στα τεράστια βήματα προόδου που έγιναν. 

Οι ειδικοί του δημοσίου είναι ένα καζάνι που βράζει, σημείωσε ο Πρόεδρος της ΠΑΣΥΚΙ ενώ, απαντώντας στον Διευθυντή του ΟΑΥ, ανέφερε ότι μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη δεν θα υπάρχουν νοσοκομεία. 

Τόσο ο ιατρικός κόσμος όσο και τα νοσηλευτήρια είναι πρόθυμα να συζητήσουν με αυτούς που θέλουν ένα ΓεΣΥ μακριά από χαιρεκακίες και αντιπαραθέσεις, ανέφερε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΙΝ.  

Όπως διεφάνη, ο δρόμος για την ομαλή λειτουργία του ΓΕΣΥ είναι ακόμη μακρύς

Keywords
Τυχαία Θέματα