Βερόνα - Ίντερ 2-2: Έμειναν τέταρτοι οι νερατζούρι

Η Ίντερ έμεινε στο 2-2 στη Βερόνα με την τοπική ομάδα κι έμεινε πίσω από την Αταλάντα, στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας της Serie A.

Ήθελε να αφήσει πίσω της την εντός έδρας ήττα (1-2) από την Μπολόνια και να επιστρέψει στις νίκες. Η Ίντερ ήταν κοντά στο να το καταφέρει, αλλά έφυγε μόνο με το βαθμό από τη Βερόνα.

Το σκορ στο Μαρκ'Αντόνιο Μπεντεγκόντι άνοιξε ο Ντάρκο Λάζοβιτς με το... καλημέρα. Οι νερατζούρι τα βρήκαν σκούρα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά βρήκαν τον τρόπο να ξεκλειδώσουν την άμυνα των γηπεδούχων στο δεύτερο.

Ο

Καντρέβα στο 49ο λεπτό ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα του Μιλάνο, η οποία πήρε το προβάδισμα με το αυτογκόλ του ΝτιΜάρκο. Η Ίντερ δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο, καθώς το γκολ του Μιγκέλ Βελόσο στο 86ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Η Ίντερ έμεινε πίσω από την Αταλάντα, στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας της Serie A.

ΒΕΡΟΝΑ (Ίβαν Γιούριτς): Σιλβέστρι, Φαραόνι, Ραχμάνι, Γκίντερ, Κουμπουλά (84' Εμπερεούρ), ΝτιΜάρκο (66' Ατζαμπόνγκ), Αμραμπάτ, Βελόζο, Λάζοβιτς (84' Βέρε), Πεσίνα, Στεπίνσκι (54' Ντι Κάρμινε).

ΙΝΤΕΡ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Καντρέβα, Γκοδίν, Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Μπρόζοβιτς (70' Βεσίνο), Γκαλιαρντίνι, Γιανγκ, Μπόρχα Βαλέρο (88' Έρικσεν), Λουκακού (76' Λαουτάρο Μαρτίνες), Αλέξις Σάντσες.

Πηγή:sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα