Βελτιωμένη η κατάσταση του θερμόπληκτου στρατιώτη

Βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του στρατιώτη ο οποίος υπέστη θερμοπληξία την περασμένη Πέμπτη στο ΚΕΝ Λάρνακας.

Σήμερα, το ΚΕΝ Λάρνακας επισκέφθηκε η Επιτροπή Άμυνας της Βουλής, στην σκιά του περιστατικού, που προκάλεσε αναστάτωση.

Σε δηλώσεις του στον χώρο, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας Μαρίνος Σιζόπουλος, ανέφερε ότι πρόκειται για ένα ατυχές γεγονός το οποίο μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε στιγμή, έχοντας κατά νου ότι βρισκόμαστε σε μια χώρα με υψηλές θερμοκρασίες, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ο Μαρίνος

Σιζόπουλος κληθείς να σχολιάσει το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η έρευνα για το περιστατικό, την οποία διέταξε ο Υπουργός Άμυνας, Χριστόφορος Φωκαίδης, ανέφερε ότι η Επιτροπή Άμυνας, δεν είναι η αρμόδια για αυτό το θέμα. Αρμόδιοι είναι οι πολιτική ηγεσία του στρατού αλλά και οι στρατιωτικοί.

Εκ μέρους της Επιτροπής Άμυνας της Βουλής, σημείωσε ο κ.Σιζόπουλος θα γίνει προσπάθεια, προκειμένου να μην υπάρξει ξανά παρόμοιο περιστατικό.

Ο κ.Σιζόπουλος σημείωσε ότι η Επιτροπή Άμυνας εκφράζει συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του στρατιώτη, με την ευχή για σύντομη ανάρρωση.

Στο ΚΕΝ Λάρνακας σημείωσε ο Μαρίνος Σιζόπουλος λαμβάνονται όλες οι πρόνοιες για περιορισμό τέτοιων φαινομένων. Οι χώροι σημείωσε τόσο της σίτισης όσο και της διαμονής των στρατιωτών είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα