Βάφτηκε με αίμα η άσφαλτος στην Κύπρο- Δύο νεκροί μέσα σε 24 ώρες

Ο Δημήτρης Ανδρέου, 44 ετών από τη Λευκωσία, είναι το θύμα νέου θανατηφόρου που συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας (18/9).

Σε αστυνομική ανακοίνωση αναφέρεται ότι το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 5.30μ.μ., στη λεωφόρο Λεμεσού, στο Στρόβολο, όταν ο Ανδρέου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, απώλεσε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας που οδηγούσε, με αποτέλεσμα αυτή να προσκρούσει στο μεταλλικό κιγκλίδωμα του δρόμου και να πέσει στην άσφαλτο.

Από την πρόσκρουση, ο 44χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Εκεί παρά τις προσπάθειες των επί καθήκοντι ιατρών, υπέκυψε

στα τραύματά του.

Από τα ευρήματα των εξετάσεων που διενεργήθηκαν στη σκηνή του δυστυχήματος, φαίνεται ότι ο 44χρονος δεν έφερε προστατευτικό κράνος.

Είναι το δεύτερο θανατηφόρο σε διάστημα λιγότερο των 24 ωρών. Χθες βράδυ, γύρω στις επτά και μισή σκοτώθηκε σε τροχαίο η Αιμιλία Ρεπούση 64 χρόνων από την Ελλάδα, η οποία επέβαινε μοτοσικλέτας την οποία οδηγούσε ο σύζυγος της Αντώνης Κόψης 54 χρόνων επίσης από την Ελλάδα.

Οι δύο που είναι προσωρινοί επισκέπτες στην Κύπρο, φαίνεται από τις εξετάσεις της Τροχαίας ότι δε φορούσαν προστατευτικό κράνος. Ο 54χρονος νοσηλεύεται με πολλαπλά κατάγματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα