Τσιόλας: Η κυβέρνηση στηρίζει προσπάθειες που στοχεύουν στην ευημερία

Η κυβέρνηση στηρίζει τις συντονισμένες προσπάθειες οργανωμένων συνόλων που στοχεύουν στην ευημερία, στην πρόοδο και στην αλληλεγγύη της τοπικής κοινωνίας, ανέφερε ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου Θεοδόσης Τσιόλας.

Σε χαιρετισμό του σε παραδοσιακή μουσικοχορευτική βραδιά, η οποία διοργανώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 30 Ιουνίου, με πρωτοβουλία της ενορίας Ιερού Ναού Αποστόλου Βαρνάβα του προσφυγικού συνοικισμού Δερύνειας, ο κ. Τσιόλας ανέφερε ότι «η εκδήλωση φιλοδοξεί να προβάλει

μέσα από χορούς και τραγούδια τον θαυμαστό κόσμο της παράδοσής μας και τον λαογραφικό πλούτο που τον περιβάλλει. Τα δραστήρια μέλη της ενορίας καταβάλλουν συστηματικές προσπάθειες για να υποβοηθήσουν το πνευματικό έργο που επιτελούν οι σεβαστοί ιερείς του Ναού, στοχεύοντας ταυτόχρονα στην ευημερία και στην ανακούφιση ευάλωτων συμπολιτών μας».

Πρόσθεσε ότι «οι διοργανωτές, από το 2013 και εντεύθεν, με εξαίρεση τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας, η οποία επέβαλε πολλούς και αναγκαίους περιορισμούς στην καθημερινότητά μας, υλοποιούν με επιτυχία την καθιερωμένη μουσικοχορευτική βραδιά, τα καθαρά έσοδα της οποίας προορίζονται για έργα που κρίνονται αναγκαία για τη συντήρηση του Ναού και την ομαλή λειτουργία του. Παράλληλα, μέρος των εσόδων αξιοποιείται για τη στήριξη οικογενειών της ενορίας, που έχουν άμεση ανάγκη να αισθανθούν έμπρακτα τη συμπαράσταση, το ενδιαφέρον και τη βοήθεια των γύρων τους».

Στον χαιρετισμό του ο κ. Τσιόλας εξέφρασε «την αμέριστη στήριξη της Κυβέρνησης απέναντι σε συντονισμένες προσπάθειες οργανωμένων συνόλων που στοχεύουν στην ευημερία, στην πρόοδο και στην αλληλεγγύη της τοπικής κοινωνίας».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσιόλας,tsiolas