Τσικνοπέμπτη:Το πλάνο της αστυνομίας για αποτροπή των συγκεντρώσεων στη Λεμεσό

Με πάνω από 30 περίπολα και 60 και πλέον μέλη της, η Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού θα αστυνομεύει την πόλη σήμερα, Τσικνοπέμπτη, ώστε να διασφαλίσει την εφαρμογή των διαταγμάτων.

Σε δηλώσεις του, ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού, Μαρίνος Βασιλείου, ανέφερε πως πέραν των 30 περιπόλων και πέραν των 60 μελών της Αστυνομίας θα βρίσκονται σήμερα στους δρόμους της πόλης, με την συνδρομή 12 μελών της Εθνικής Φρουράς και τεσσάρων τελωνειακών λειτουργών.

«Η ΑΔΕ Λεμεσού θα λάβει αυξημένα μέτρα επιτήρησης και ελέγχου των χώρων όπου παραδοσιακά οι Λεμεσιανοί μαζεύονταν για να διασκεδάσουν»,

είπε ο κ.Βασιλείου, προσθέτοντας ότι θα λειτουργεί, καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας, Κέντρο Χειρισμού Καταστάσεων Κρίσεων.

Σε ερώτηση κατά πόσο υπάρχουν πληροφορίες για υπαίθρια πάρτι σε απομακρυσμένους χώρους, ακόμη και εντός της κυριότητας των Βρετανικών Βάσεων, ο Μαρίνος Βασιλείου είπε πως οι όποιες πληροφορίες λαμβάνονται θα  αξιολογούνται και θα στέλνονται τα περίπολα για έλεγχο, κατά πόσον τηρούνται τα μέτρα.

Όσον αφορά στις περιοχές που εμπίπτουν στις ΒΒ, υπέδειξε ότι υπάρχει αγαστή συνεργασία και ανταλλαγή πληροφοριών με τις Αρχές των Βάσεων, «που σίγουρα θα είναι και αυτές επί ποδός».

Η Ελένη Κωνσταντίνου από πλευράς του γραφείου τύπου της Αστυνομίας ανέφερε στο Πρωτοσέλιδο ότι «σήμερα και ιδιαίτερα κατά τις βραδινές ώρες θα διενεργούνται εντατικοί έλεγχοι σε χώρους που πιθανόν θα διοργανωθούν εκδηλώσεις».

Συμπλήρωσε ότι η Αστυνομία θα είναι ιδιαίτερα αυστηρή και κάλεσε τους πολίτες σε συμμόρφωση.

Διαβάστε επίσης:

Οι περιοχές της Κύπρου που επηρεάζονται από τις σημερινές βροχοπτώσεις

Rapid test: Αυτά είναι τα σημερινά σημεία δειγματοληψίας ανά επαρχία (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Keywords
Τυχαία Θέματα