Τρομακτική πρόταση της Παρί στην Μονακό για Εμπαπέ!

Έτοιμη να συντρίψει κάθε προηγούμενο ρεκόρ μεταγραφής ποδοσφαιριστή είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, αφού σύμφωνα με το goal.com κατέθεσε πρόταση ύψους 135 εκατομμυρίων ευρώ στην Μονακό για τον Κίλιαν Εμπαπέ!

H Μονακό, με... ξεχειλισμένα τα ήδη γεμάτα ταμεία της μετά την πώληση του Μπερνάρντο Σίλβα στην Μάντσεστερ Σίτι έναντι 50 εκατομμυρίων ευρώ και το συμβόλαιο του υπερταλαντούχου επιθετικού να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι

του 2019, δεν «καίγεται» σε καμία περίπτωση να τον πουλήσει, ωστόσο η ασύλληπτη πρόταση του συλλόγου της πρωτεύουσας και ενδεχομένως η επιθυμία του γεννημένου στο Παρίσι 18χρονου διεθνούς να παραμείνει στην Γαλλία (την ώρα που Ρεάλ Μαδρίτης και Άρσεναλ ενδιαφέρονται επίσης έντονα για την απόκτησή του) ενδέχεται να την πείσουν τελικά να τον παραχωρήσει.

Ο Κίλιαν Εμπαπέ σημείωσε 26 τέρματα σε 44 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις για λογαριασμό της ομάδας του Λεονάρντο Ζαρντίμ την σεζόν 2016-17 και την βοήθησε τα μέγιστα να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να φτάσει στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου αποκλείστηκε από την Γιουβέντους.

Keywords
Τυχαία Θέματα