Τροχαίο Porsche: Συγκλονιστική μαρτυρία παίκτη της Ομόνοιας

Συγκλονίζει η μαρτυρία παίκτη της Ομόνοιας, οποίος επέβαινε στο Audi R8, το αυτοκίνητο το οποίο σταμάτησε δευτερόλεπτα μετά την σφοδρή και μοιραία σύγκρουση της Porsche, στο σημείο όπου έγινε η πρόσκρουση και προσφέρθηκε να δώσει βοήθεια στον άτυχο πατέρα, ο οποίος βγαίνοντας από τις δημόσιες τουαλέτες, αντίκρυσε τον όλεθρο.

Πρόκειται για τον Σίλβα Κλέιτον ο οποίος σύμφωνα με ελλαδικά δημοσιεύματα τα οποία επικαλούνται πηγές από την Τροχαία

Ελλάδος, φέρεται να είπε στον άτυχο πατέρα: "Θέλεις κάποια βοήθεια;" του είπα, "Να φέρω τον πυροσβεστήρα;" Και ο άνθρωπος μου είπε ακριβώς αυτό: "Τι να μου φέρεις; Είναι η γυναίκα μου και το παιδί μου εκεί μέσα...Τι να πω».

“Λίγο νωρίτερα. Αν έφτανα λίγα λεπτά νωρίτερα στo πάρκινγκ της εθνικής οδού για να πάω στην τουαλέτα, το αμάξι μου θα ήταν στο σημείο και θα ήμουν εγώ. Πάνω μου θα έπεφτε η Porsche ”.

Οι ίδιες πηγές από την τροχαία τις οποίες επικαλούνται τα ελλαδικά δημοσιεύματα, αναφέρεουν ότι ο Κλέιτον μπορεί σύμφωνα με τα όσα κατέδειξαν οι κάμερες να πήγαινε με μεγάλη ταχύτητα, ωστόσο σε καμιά περίπτωση δεν φαίνεται να έκανε κόντρες με την Porsche του Βακάκη.

“Πήγαινα στη Λάρισα. Πέρασα από το σημείο του τροχαίου και είδα φωτιά. Εκεί είναι ένα σημείο που έχει τουαλέτες. Ήθελα να σταματήσω να πάω στην τουαλέτα αλλά είδα φωτιά.

Μόλις πλησιάζω, βλέπω να έχει φωτιά, δεν μπορούσα να πάω τουαλέτα και προσπαθούσα να καταλάβω τι είχε συμβεί Δεν μπορούσα να καταλάβω αν είχε συμβεί κάποιο ατύχημα. Αυτοκίνητο δεν υπήρχε εκείνη τη στιγμή. Είδα έναν άνθρωπο να ψάχνει μέσα στις φωτιές και πλησίασα να τον ρωτήσω αν θέλει κάτι.

"Θέλεις κάποια βοήθεια;" του είπα. "Να φέρω τον πυροσβεστήρα;" Και ο άνθρωπος μου είπε ακριβώς αυτό “Τι να μου φέρεις; Είναι η γυναίκα μου και το παιδί μου εκεί μέσα...”. Τι να πω; Εγω έχω παιδί στην ίδια ηλικία με το δικό του και αμέσως το μυαλό μου πήγε εκεί... Έμεινα εκεί πέντε λεπτά και έβλεπα τι γινόταν. Μαζί ήταν και άλλα άτομα που έβλεπαν», αναφέρει ο Σίλβα Κλέιτον.

“Αυτός ο κύριος έκανε μια άτυχη δήλωση ότι σταμάτησε ένας μελαχρινός με ένα γρήγορο αυτοκίνητο που ίσως έκανε κόντρες. Και τα έλεγε χωρίς να ξέρει τι και πώς.

Το καταλαβαίνω ο άνθρωπος ήταν μέσα στον πόνο του, σε μια δύσκολη στιγμή. Έκανε μια δήλωση χωρίς να το σκεφθεί επειδή έχω ένα γρήγορο αμάξι...” αναφέρει και συνεχίζει: “Τον είδα να ψάχνει μέσα στις φωτιές και πήγα να τον βοηθήσω. Δεν είχε μείνει τίποτα” ενώ όπως διευκρινίζει στο ερώτημα αν είδε την Porsche: “Δεν είδα τίποτα. Με έχουν ρωτήσει 500 άτομα από εκείνη την ημέρα. Μπορεί να πέρασε και να μην την πρόσεξα”.

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα