Το «ξέσπασμα» Φερέιρα για την αφαίρεση βαθμών (vid)

«Ξέσπασε» ο Αμπέλ Φερέιρα για την αφαίρεση βαθμών του ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως τα όσα έζησε η ομάδα του στο μεσοδιάστημα την επηρέασαν αρνητικά!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα του PAOK TV:

Για το τι σημαίνει αυτή η νίκη για τον ΠΑΟΚ: «Η δική

μας σκέψη παραμένει πάντα η ίδια, ανεξαρτήτως του αντιπάλου που αγωνιζόμαστε και ανεξαρτήτως έδρας. Σίγουρα προήλθε μετά από πάρα πολύ σκληρή δουλειά από την πλευρά των ποδοσφαιριστών. Σίγουρα για εμάς είναι πάρα πολύ σημαντικό το να βλέπουμε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν τόσο μεγάλο χρόνο συμμετοχής όπως ο Ροντρίγκο, ο Μιχαηλίδης, ο Μιχάι, ο Τζόλης, ποδοσφαιριστές που κάνουν αυτά που τους ζητάει ο προπονητής. Ο Μαουρίσιο, σήμερα, τα έδωσε όλα πραγματικά. Όσο πιο κοντά είμαστε όλοι στο πλάνο του προπονητή, τόσο μεγαλύτερη σύμπνοια και ομόνοια θα έχουμε στον αγωνιστικό χώρο ώστε να ακολουθήσουμε αυτό που πρέπει για να μας φέρει τη νίκη, όπως έγινε και σήμερα με αυτούς τους τρεις βαθμούς που είναι για μας πάρα πολύ σημαντικοί».

Για το αν είναι δείγμα η σημερινή εμφάνιση και το αποτέλεσμα, το πόσο ταλαιπώρησαν την ομάδα πράγματα που συνέβησαν έξω από το γήπεδο: «Αυτό το οποίο μπορώ εγώ να πω είναι ότι κανένας και με κανέναν τρόπο δεν θα μπορέσει ποτέ να μας επιστρέψει όλα αυτά που χάσαμε εκείνη την ημέρα που μάθαμε ότι αρχικά η ομάδα κινδύνευε ακόμη και με υποβιβασμό και μετά με αυτούς τους μείον εφτά βαθμούς που επιτέλους επιστράφηκαν. Όλη αυτή η αρνητική ενέργεια και όλο αυτό το 'δράμα' το οποίο υπήρχε από τότε και τράβηξε μέχρι τώρα ήταν κάτι που σίγουρα μας επηρέασε αρνητικά και με τίποτα δεν μπορούν να ανταποδώσουν όλα αυτά που έχουμε περάσει. Γιατί σίγουρα θα ήθελα να ξεκινήσω τα playoffs, ξέροντας ότι έχουμε μια βαθμολογική διαφορά που είχαμε κατακτήσει μέσα στο γήπεδο, 14 βαθμών και όχι εφτά! Και θα θέλαμε με αυτόν τον τρόπο, αν είχαμε αυτούς τους βαθμούς, να ξέραμε ότι μπορούμε να παλέψουμε μέχρι το τέλος γι’ αυτό το πρωτάθλημα. Βέβαια, αυτό πλέον ξέρουμε ότι δεν είναι δυνατόν, οπότε πρέπει να παλέψουμε με νύχια και με δόντια για τη δεύτερη θέση που για μας είναι πάρα πολύ σημαντικό».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και την απουσία Καντουρί λόγω καρτών: «Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο, ωστόσο, ο προπονητής είναι εδώ για να δίνει λύσεις και όχι να βλέπει μόνο τα προβλήματα που υπάρχουν. Κατά πρώτο λόγο θα προσπαθήσουμε να αποκαταστήσουμε καλύτερα τους ποδοσφαιριστές που έχουν συνεχόμενα παιχνίδια στα πόδια τους και σίγουρα έχουν μεγάλη κόπωση και από εκεί και πέρα θα δούμε ποιοι είναι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές γι’ αυτό το παιχνίδι και θα βγάλουμε το καλύτερο δυνατό από αυτούς. Σίγουρα θα προτιμούσαμε να έχουμε ακόμη περισσότερους ποδοσφαιριστές μαζί μας για να μπορούμε να κάνουμε αλλαγές, ωστόσο, αυτή τη στιγμή αυτούς τους ποδοσφαιριστές έχουμε, έχουν δώσει πολύ καλές απαντήσεις στην διάρκεια των αγώνων και σε αυτούς θα στηριχτούμε σε αυτόν τον αγώνα που ξέρουμε πολύ καλά πως είναι ένας τελικός. Θέλουμε να τελειώσουμε την υπόθεση δεύτερη θέση. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλος μας σκέφτεται το ίδιο, όμως, εμείς έχουμε την πεποίθηση ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα