Το who is who των πέντε υποψηφίων του ΔΗΣΥ για τις Ευρωεκλογές

Το παζλ των υποψηφιοτήτων του ΔΗΣΥ για τους κομματικούς υποψηφίους ολοκληρώθηκε.

Υποψηφιότητα για τις πέντε διαθέσιμες θέσεις στο ψηφοδέλτιο υπέβαλαν οι:

1. Λευτέρης Χριστοφόρου, Ευρωβουλευτής και Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ

2. Νίκος Τορναρίτης, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος

3. Ελένη Σταύρου, Βουλευτής

4. Παναγιώτης Σεντώνας, Πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου

5. Τζώρτζια Κωνσταντίνου Παναγιώτου, Δικηγόρος, Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου

Λευτέρης Χριστοφόρου

Γεννήθηκε

το 1963 στο κατεχόμενο χωριό Πραστειό Αμμοχώστου.

Σπούδασε με υποτροφία Οικονομικά και αποφοίτησε με Άριστα από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Συνέχισε με Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Εργάστηκε στο Χρηματοπιστωτικό Τομέα τόσο στη Κύπρο όσο και στο εξωτερικό και απέκτησε σημαντική πείρα στα Χρηματοοικονομικά και Τραπεζικά θέματα.

Αναμίχθηκε στη πολιτική από τα μαθητικά του χρόνια και την περίοδο 1976-1981 υπήρξε μέλος της Μαθητικής Κίνησης (MA.KI.) και της Νεολαίας του ΔH.ΣY. (ΝΕ.ΔΗ.ΣΥ.). Κατά τη διάρκεια των σπουδών του στην Ελλάδα ήταν στέλεχος της Φοιτητικής Παράταξης Κυπρίων Πρωτοπορία και διετέλεσε πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής Φ.Π.Κ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ.

Υπηρέτησε ως Επαρχιακός Γραμματέας της ΝΕ.ΔΗ.ΣΥ. Αμμοχώστου από το 1993 μέχρι το 1996.

Το 1996 εξελέγην Βουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Διετέλεσε, Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εμπορίου, Ενέργειας, Βιομηχανίας και Τουρισμού, καθώς και μέλος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Προσφύγων – Εγκλωβισμένων – Αγνοουμένων - Παθόντων, της Επιτροπής Εσωτερικών και της Επιτροπής Οικονομικών.

Συμμετείχε στη διεθνή αντιπροσωπεία της Βουλής στη Διακοινοβουλευτική Συνέλευση των Ορθοδόξων Βουλευτών. Εξελέγην στη Διεθνή Γραμματεία της Οργάνωσης, όπου μαζί με άλλους συνάδελφους Βουλευτές από άλλες χώρες, ανέλαβε σημαντικές αποστολές για στήριξη των Ορθοδόξων λαών σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το 2004 ορίστηκε από τη Βουλή των Αντιπροσώπων παρατηρητής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Το 2014 εξελέγην Ευρωβουλευτής. Στο Ευρωκοινοβούλιο συμμετέχει σε δύο πολύ σημαντικές επιτροπές. Στην Επιτροπή Προϋπολογισμών και στην Επιτροπή Ενέργειας, Βιομηχανίας και Καινοτομίας.

Συμμετέχει στην ομάδα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος

Υπηρέτησε το Δημοκρατικό Συναγερμό από διάφορα αξιώματα και σήμερα είναι Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗ.ΣΥ.

Είναι νυμφευμένος με τη Διαμάντω Ορθοδόξου και πατέρας δύο παιδιών, του Παναγιώτη και της Λουκίας.

Νίκος Τορναρίτης

Γεννήθηκε στις 6 Δεκεμβρίου 1964.

Είναι νυμφευμένος με τη Λεία Έλληνα και έχει δύο κόρες, την Αιμιλία και την Μαρία.

ΣΠΟΥΔΕΣ

Απόφοιτος Νομικής Σχολής - Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (1988)

Πολιτικές Επιστήμες: «Senior Managers in Government» (2010), Σχολή Διακυβέρνησης Τζον Φ. Κένεντι, Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Δημοκρατικού Συναγερμού από το 2013.

Βουλευτής εκλογικής περιφέρειας Λευκωσίας.

Αναπληρωτής Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων από τον Ιούνιο του 2016.

Μέλος της Επιτροπής Επιλογής από τον Μάιο του 2013.

Μέλος της Ad Hoc Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τον Κανονισμό της Βουλής.

Τακτικό μέλος της Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για το Πόθεν Έσχες.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΔΡΑΣΗ – ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ

Εκπροσωπεί τον ΔΗ.ΣΥ. στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Συνόδους των Προέδρων των Κοινοβουλευτικών Ομάδων του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (Summits of EPP Parliamentary Leaders) από το 2013.

Ηγείται της Αντιπροσωπείας της Βουλής στην Ασιατική Κοινοβουλευτική Συνέλευση από τον Σεπτέμβριο του 2013.

Εκλέγηκε Αντιπρόεδρος της Ασιατικής Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης τον Οκτώβριο του 2017 και

Πρόεδρος της Μόνιμης Επιτροπής Οικονομίας και Αειφόρου Ανάπτυξης της Ασιατικής Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης.

Με δική του πρωτοβουλία και σε συνέχεια της εκλογής του, η συγκεκριμένη Επιτροπή, που είναι επιφορτισμένη και με τη συνεργασία στον τομέα της Ενέργειας, συνεδρίασε για πρώτη φορά στην Κύπρο τον Ιούνιο του 2018. Στη συνεδρία συμμετείχαν περισσότεροι από 100 βουλευτές και γερουσιαστές από 20 ασιατικές χώρες.

Η πραγματοποίηση στην Κύπρο των εργασιών της σημαντικής αυτής Επιτροπής της Ασιατικής Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης, αποτέλεσε γεγονός εξαιρετικής σημασίας για την Κύπρο, καθώς ενίσχυσε τη θέση της ως γέφυρας συνεργασίας μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ασίας, αλλά και τις διμερείς της σχέσεις με πολλά κράτη της Ασιατικής Ηπείρου.

Μέλος αντιπροσωπείας της Βουλής στον Κοινοπολιτειακό Κοινοβουλευτικό Σύνδεσμο από τον Ιούνιο του 2016.

Τον Μάρτιο του 2018 συμμετείχε στο 1ο Κοινοπολιτειακό Κοινοβουλευτικό Φόρουμ που διοργανώθηκε στο Λονδίνο. Το Φόρουμ πραγματοποιήθηκε πριν από την Διάσκεψη Αρχηγών Κρατών της Κοινοπολιτείας και σ’ αυτό συμμετείχαν περισσότεροι από 70 βουλευτές από περισσότερες από 25 χώρες μέλη της Κοινοπολιτείας.

Ως Αναπληρωτής Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, συμμετέχει στις Συνόδους των Προέδρων των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων των Κοινοβουλίων των Χωρών Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (COSAC), που αποτελούν τον πιο σημαντικό σύνδεσμο της Ε.Ε. με τα εθνικά κοινοβούλια.

Συμμετέχει επίσης στις Τριμερείς Συναντήσεις των Επιτροπών Εξωτερικών των Κοινοβουλίων Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ.

Μέλος αντιπροσωπείας της Βουλής στη Διακοινοβουλευτική Διάσκεψη για τη Σταθερότητα, τον Οικονομικό Συντονισμό και τη Διακυβέρνηση στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τον Σεπτέμβριο του 2018 ήταν από τους κύριους ομιλητές στην Ολομέλεια της 10ης Συνάντησης των Κοινοβουλίων Ευρώπης – Ασίας (ASEP), ως εκ της ιδιότητάς του ως Αντιπροέδρου της Ασιατικής Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης. Η εν λόγω Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες και αποτέλεσε προπομπό της επακόλουθης Διάσκεψης Κορυφής των Αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων Ασίας και Ευρώπης.

Τον Νοέμβριο του 2018 συμμετείχε στη Διάσκεψη υψηλού επιπέδου για την Αειφόρο Μπλε Οικονομία που πραγματοποιήθηκε στο Ναϊρόμπι της Κένυας. Η Διάσκεψη προώθησε την παγκόσμια συζήτηση για την αειφόρο ανάπτυξη της Μπλε Οικονομίας και σε αυτή συμμετείχαν περισσότεροι από 30 αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων και πέραν των 3000 αντιπροσώπων από όλο τον κόσμο, από κράτη-μέλη και οργανισμούς του ΟΗΕ, πολυμερείς τράπεζες ανάπτυξης, διεθνείς οργανισμούς, ιδιωτικές εταιρείες και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Είναι μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου, του Πολιτικού Γραφείου και του Ανωτάτου Συμβουλίου του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Είναι αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Βυζαντινού Πολιτισμού και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ιδρύματος Θαλάσσιας Ζωής.

Είναι επίτιμος πρόξενος της Κένυας στην Κύπρο από το 1998. Με δικές του ενέργειες και πρωτοβουλίες ανεγέρθηκαν νοσηλευτήρια και σχολικές μονάδες στην αφρικανική χώρα.

Τον Νοέμβριο του 2018 διοργάνωσε, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών και τον Επίτροπο Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, μια εκστρατεία συλλογής ειδών ρουχισμού και υπόδησης, σχολικών ειδών και ξηράς τροφής, με στόχο την ενίσχυση της λειτουργίας του ορφανοτροφείου, των σχολικών μονάδων και των ιατρικών κέντρων που λειτουργούν υπό την ευθύνη της Ιεράς Μητρόπολης Κένυας.

Είναι συντονιστής θεμάτων Εξωτερικής Πολιτικής στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΔΗ.ΣΥ.

Διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού από το 2006 μέχρι το 2013.

Διετέλεσε Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας και Πολιτισμού από το 2004 μέχρι το 2013.

Με την παράλληλη κομματική και κοινοβουλευτική ιδιότητα ανέλαβε πρωτοβουλίες στον τομέα της παιδείας και της εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης.

Συνέβαλε ουσιαστικά για να διαμορφωθεί η αναγκαία συναίνεση για την ψήφιση του νόμου για τη λειτουργία των ιδιωτικών πανεπιστημίων (2007).

Μεταξύ άλλων, πρωτοστάτησε στη δημιουργία μόνιμης επαφής ανάμεσα στην Επιτροπή Παιδείας της Βουλής των Αντιπροσώπων και την Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων.

Στις 14 Φεβρουαρίου 2012, μετά από δική του πρόταση, διαβιβάστηκε στον υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού αίτημα για πραγματοποίηση παγκύπριου εράνου σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτήρια της Κύπρου για ενίσχυση των άπορων μαθητών της Ελλάδας. Ο έρανος πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 21 Φεβρουαρίου 2012.

Διετέλεσε Επίτροπος Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Ανάπτυξης ΔΗ.ΣΥ. (2001-2005) και Πρόεδρος της Οικονομικής Διαχειριστικής Επιτροπής ΔΗ.ΣΥ. Λευκωσίας (1995-1999).

Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. της Αρχής Κρατικών Εκθέσεων Κύπρου από το 1994 μέχρι το 2000.

Διετέλεσε Επίτροπος Παιδείας και συντονιστής του Τομέα Πολιτισμού και Αθλητισμού του ΔΗ.ΣΥ.

Εντάχθηκε στη Νεολαία του Δημοκρατικού Συναγερμού από τα παιδικά του χρόνια.

Στις 17 Νοεμβρίου 2013 εισηγήθηκε τη μετονομασία του Διεθνούς Αεροδρομίου Λάρνακας σε Διεθνή Αερολιμένα «Γλαύκος Κληρίδης», με σχετική επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Η εισήγησή του υιοθετήθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο στις 5 Νοεμβρίου 2015 και υλοποιήθηκε τελικά στις 30 Ιουνίου 2016.

Στις 12 Σεπτεμβρίου 2018 κατέθεσε δημόσια, μαζί με τη βουλευτή ΔΗ.ΣΥ. Αννίτα Δημητρίου, πρόταση για θαλάσσια σύνδεση ΚύπρουΕλλάδας – Ευρώπης. Η πρόταση έγινε αποδέκτη από το Υπουργικό Συμβούλιο, το οποίο αποφάσισε να προωθήσει το έργο με ταχύτατους ρυθμούς, εγκρίνοντας στις 29 Οκτωβρίου 2018 τη διεξαγωγή σχετικής μελέτης.

Με την εκλογή του στο βουλευτικό αξίωμα (2001) διέκοψε τη λειτουργία του δικηγορικού του γραφείου υποστηρίζοντας έμπρακτα την αρχή του ασυμβίβαστου ανάμεσα στη βουλευτική ιδιότητα και το δικηγορικό επάγγελμα.

ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΟ

Πολυσέλιδη μελέτη για την Κυπριακή Ναυτιλία υπό τον τίτλο «Κυπριακή Ναυτιλία» . Εκδόθηκε σε βιβλίο το 1991.

Δημοσιεύει αναλύσεις και άρθρα στον ημερήσιο τύπο δίνοντας έμφαση στο Κυπριακό, την μεταρρύθμιση της εκπαίδευσης, το σύγχρονο ευρωπαϊκό πλαίσιο, την αειφόρο ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος, τη συμμετοχική δημοκρατία, το ρόλο της νεότερης γενιάς και τον εκσυγχρονισμό του κράτους και των θεσμών του.

ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Mετάλλιο της Πόλης των Αθηνών για την προσφορά του στην οργάνωση της Διάσκεψης των Χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Ανώτατη τιμητική διάκριση Πατριαρχείου Αλεξανδρείας για την προσφορά του στην Ελληνορθόδοξη Ιεραποστολή στην Κένυα.

Ελένη Σταύρου

Γεννήθηκε στις 4 Ιουλίου 1975, από πατέρα Τομεάρχη της ΕΟΚΑ 1955-1959, Ανώτατο, εν αποστρατεία, Αξιωματικό του Ελληνικού Στρατού και μητέρα δικηγόρο.

Αποφοίτησε από το Λανίτειο Λύκειο Λεμεσού. Είναι κάτοχος Πτυχίου Αγγλικής Φιλολογίας από το Εθνικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Μεταπτυχιακού Τίτλου M.A. του Πανεπιστημίου KING’S COLLEGE του Λονδίνου στον τομέα των «Μεσογειακών Σπουδών και Πολεμολογίας- (War Studies), Διδακτορικού Τίτλου PhD (Άριστα) του KING’S COLLEGE, στο θέμα των «Σχέσεων Κύπρου και Ελλάδος με το Ισραήλ και τις Αραβικές Χώρες, στους τομείς της Γεωστρατηγικής, Τρομοκρατίας και Ενεργειακής Ασφάλειας». Ακολούθως, η Κυβέρνηση του Ισραήλ χορήγησε στη Δρ. Σταύρου Υποτροφία Μεταδιδακτορικού Επιπέδου, με την οποία σπούδασε και δίδαξε στο Κέντρο Στρατηγικών Μελετών του Τελ Αβίβ.

Το 2012 έσπευσε στο Ισραήλ και μελέτησε επί τόπου τον Πόλεμο Ισραήλ- Χαμάς.

Στη συνέχεια και για τέσσερα χρόνια δίδαξε θέματα της ειδικότητάς της σε ιδιωτικό Πανεπιστήμιο στην Κύπρο.

Διετέλεσε Σύμβουλος του Προέδρου Αναστασιάδη, των Υπουργών Εξωτερικών, Άμυνας και Δημοσίας Τάξεως και ως Μέλος του Συμβουλίου Γεωστρατηγικών Μελετών.

Είναι βουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού- Λεμεσού από το 2016 και συμμετέχει στις Κοινοβουλευτικές Επιτροπές Εξωτερικών, Άμυνας, Θεσμών και Περιβάλλοντος. Στα πλαίσια των καθηκόντων της, συμμετέχει σε συνέδρια που έχουν άμεση σχέση με την Εξωτερική Πολιτική και την Πολιτική Ασφάλειας, τη γνωστή ΚΕΠΠΑ και τη Μόνιμη Διαρθρωμένη Στρατιωτική Συνεργασία της ΕΕ, την PESCO.

Τζώρτζια Κωνσταντίνου-Παναγιώτου

Η Τζώρτζια είναι αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου και Γραμματέας Πολιτικού Εκσυγχρονισμού του ΔΗ.ΣΥ.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λεμεσό και από το 2005 ζει και εργάζεται στη Λευκωσία. Ασκεί το επάγγελμα του δικήγορου και είναι επίσης Σύμβουλος Αφερεγγυότητας. Είναι η ιδρύτρια και διευθύνουσα συνέταιρος δικηγορικού οίκου στη Λευκωσία. Διαθέτει εξειδίκευση και 15ετή εμπειρία, με διεθνείς επαγγελματικές διακρίσεις, στο Δίκαιο των Συμβάσεων, στο Εταιρικό Δίκαιο, στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο, στο Δίκαιο των Συγχωνεύσεων και Εξαγορών και στο Ιδιωτικό Διεθνές Δίκαιο, με μεγάλη εμπειρία σε διασυνοριακές πράξεις, εκπροσωπώντας διεθνείς πελάτες υψηλού προφίλ. Από το 2011 μέχρι το 2015 δίδασκε Εμπορικό Δίκαιο και Δίκαιο Καταπιστευμάτων στο τμήμα Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Είναι αριστούχος απόφοιτος του Λανιτείου Λυκείου Α’ το 1998. Είναι Πτυχιούχος Νομικής από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου σπούδασε με πλήρη υποτροφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (LLM) στο Ευρωπαϊκό (Εμπορικό) Δίκαιο από το Πανεπιστήμιο του Leicester του Ηνωμένου Βασιλείου, με υποτροφία. Ολοκλήρωσε επιτυχώς δύο αξιολογημένες σειρές μαθημάτων στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, ΗΠΑ («Εγκλήματα πολέμου, γενοκτονίες και δικαιοσύνη» και «Διεθνείς Σχέσεις/Παγκόσμια Πολιτική», στο Division of Continuing Education, 2001). Κατά τη διάρκεια των σπουδών της διετέλεσε ενεργό στέλεχος της Φ.Π.Κ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ Αθήνας και εκπρόσωπός της στην ΕΦΕΚ Αθήνας. Μετέπειτα, εξελέγη μέλος της Επαρχιακής Γραμματείας ΝΕΔΗΣΥ Λεμεσού. Το 2014 διορίστηκε από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας ως μέλος των Ομάδων Εργασίας για το Κυπριακό (Ομάδα Διακυβέρνησης και Κατανομής Εξουσιών). Έχει άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας και πολύ καλή γνώση της Γαλλικής γλώσσας.

Είναι παντρεμένη με τον δικηγόρο Πάνο Ν. Παναγιώτου και έχουν δύο κόρες.

Παναγιώτης Σεντώνας

Ο Παναγιώτης Σεντώνας είναι πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου και επικεφαλής της Υπηρεσίας υλοποίησης του προγράμματος Erasmus + για τη Νεολαία καθώς και του Ευρωπαϊκού Σώματος Αλληλεγγύης.

Είναι Αντιπρόεδρος Αρχής Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου.

Εργασία:

Εργάζεται στο Πανεπιστήμιο Κύπρου σε θέματα διεύθυνσης ανθρώπινου δυναμικού.

Σπουδές:

Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κύπρου. Πραγματοποίησε τις προπτυχιακές του σπουδές με πλήρη υποτροφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ). Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) καθώς και μεταπτυχιακό τίτλο (MA) στην Κοινωνικές και Πολιτικές Επιστήμες.

Διεθνής και Ευρωπαϊκή Δραστηριότητα:

Εκπροσωπεί την Κύπρο σε συνέδρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των Ηνωμένων Εθνών, του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) κ.ά. Είναι μέλος σε κυπριακούς και διεθνείς επαγγελματικούς συνδέσμους.

Keywords
εν λόγω, παζλ, θεσσαλονικη, κυπρος, ελλαδα, πρωτοπορια, βουλη, αθηνα, government, hoc, δραση, βρυξέλλες, μπλε, οηε, τραπεζες, ιουνίου, προσφορες, εοκα, phd, ηπα, education, erasmus, ικυ, μβα, οασε, κινηση στους δρομους, υπουργειο εσωτερικων, σταση εργασιας, τραπεζα της ανατολης, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, νεα κυβερνηση, ποθεν εσχες βουλευτων, Καλή Χρονιά, υπουργειο δικαιοσυνης, εκλογες 2012, βουλευτικές εκλογές 2012, σταυροι, ποιοι βουλευτες εκλεγονται, θεμα εκθεσης 2012, κοινωνικος τουρισμος, εκλογες ηπα, νίκος αναστασιάδης, εκλογες 2014, τμημα νομικης, βουλευτες, ιδρυμα κρατικων υποτροφιων, ελενη, χωρες, γνωση, δημοκρατια, ηπα, θεμα, ισραηλ, κυπρου, λονδινο, μητερα, οηε, οικονομια, πλαισιο, πτυχιουχος, αρθρα, αριστοτελειο πανεπιστημιο, αριστοτελειο, βιβλιο, βρυξέλλες, γεγονος, διοικηση, δικη, εγινε, εκστρατεια, αιμιλια, εν λόγω, εοκα, επιτυχια, εσωτερικων, ευθυνη, ευρωπη, ζωης, ιδρυμα, καποδιστριακο, κενυα, κυβερνηση, λευκωσια, λειτουργια, λυκειο, μπλε, μαρια, ναυτιλια, νεολαια, ομαδα, ουσιαστικα, παιδικα, παζλ, πανεπιστημιο αθηνων, πανεπιστημιο κυπρου, ποθεν εσχες, πρωτοπορια, ρολο, σειρες, συζητηση, συνεχεια, συγχρονο, τμημα, υπουργειο εξωτερικων, φορα, ασφαλεια, education, εμφαση, ενωση, erasmus, εθνικο, hoc, χωρα, υπουργειο, ιουνίου, κορες, κωνσταντινου, μελετη, phd, θεματα, θεσεις
Τυχαία Θέματα