Το Βreeze Summer Club παρουσιάζει τον Γιάννη Πλούταρχο Live!

Το Βreeze Summer Club παρουσιάζει τον Γιάννη Πλούταρχο Live, την Κυριακή 30 Ιουλίου…μία από τις γνησιότερες ελληνικές φωνές με τεράστια επιτυχία τα τελευταία είκοσι χρόνια.

Ο Γιάννης Πλούταρχος έρχεται για μία μοναδική εμφάνιση στο Breeze Summer Club στη Λεμεσό. Μαζί του θα είναι οι KINGS για να μας

δημιουργήσουν χιλιάδες αναμνήσεις.

Η Super βραδιά πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Johnnie Walker και της Cablenet

Χορηγός επικοινωνίας: Super FM

Φιλοξενία: Londa Beach Hotel

Πληροφορίες 7000 58 68

Και λίγα λόγια για το πώς ξεκίνησε ο Γιάννης Πλούταρχος την καριέρα του…

Γεννήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου του 1970 σε ένα μικρό χωριό έξω από τον Ορχομενό που ονομάζεται Μαυρόγια. Για πρώτη φορά τραγούδησε επαγγελματικά σε ένα μικρό μαγαζί στον Κορυδαλλό. Απογοητευμένος από τις συνθήκες που επικρατούσαν στο χώρο του τραγουδιού, τον εγκατέλειψε δυο φορές και ασχολήθηκε με άλλα επαγγέλματα και ιδιαίτερα την κομμωτική προκειμένου να εξασφαλίσει τα προς το ζην.

Ωστόσο επανήλθε στο χώρο. Δυο χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση, τραγούδησε σε κέντρο της παραλιακής. Ακολούθησαν μεγάλα αθηναϊκά μαγαζιά, όπου συνεργάστηκε με τραγουδιστές όπως ο Γιάννης Πουλόπουλος, η Ρίτα Σακελλαρίου, ο Θέμης Αδαμαντίδης, αλλά και νεότερους καλλιτέχνες, όπως ο Στέλιος Ρόκκος, ο Γιώργος Μαζωνάκης, κ.ά.

Την περίοδο εκείνη συναντήθηκε με το Δημήτρη Κορδατζή και τον Ηλία Φιλίππου, που τον έφεραν σε επαφή με τον πρώτο του παραγωγό, το Γιώργο Μακράκη. Στον τελευταίο οφείλεται και το ψευδώνυμο "Πλούταρχος".

Keywords
Τυχαία Θέματα