Το συγκινητικό γράμμα του Σταύρου: «Στον Άγγελο που μου χάρισε ζωή»

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του άγνωστου ήρωα που του έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Ένα γράμμα προς «τον Άγγελο που με τον θάνατο του μου χάρισε ζωή», δημοσιεύεσαι ανήμερα των γενεθλίων του ο δημοσιογράφος του κρατικού καναλιού Σταύρος Κυπριανού.

Ο Σταύρος Κυπριανού δίνει καθημερινά αγώνα για την δωρεάν οργάνων. «Αποφάσισα λοιπόν, σήμερα ημέρα των γενεθλίων μου, να κοινοποιήσω το γράμμα που έστειλα τότε στην οικογένεια του δότη μου, ευχαριστώντας τους σεμνά και ταπεινά για την πράξη «αυτοθυσίας» του δικού τους ανθρώπου. Ήθελα να τους δώσω και μια υπόσχεση…Πως με τα λάθη

μου και τα πάθη μου, το παράδειγμα του αγαπημένου τους θα είναι φάρος για την μετέπειτα ζωή μου», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το γράμμα

Αγαπητή οικογένεια δωρητή
Είμαι ο 36χρονος άνδρας που έλαβε το πολύτιμο δώρο από το αγαπημένο σας πρόσωπο. Ξέρω πως δεν υπάρχουν λέξεις που να μπορούν να εκφράσουν πραγματικά τα συναισθήματά μου για την οικογένειά σας.

Θα πρέπει να είσαι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος για να προβείς σε μια τέτοια πράξη θυσίας. Θα ήθελα να ξέρετε ότι ο αγαπημένος σας και η οικογένειάς σας είναι καθημερινά στις σκέψεις και στις ευχές μου. Ξέρω ότι ποτέ δεν θα μπορέσω να σας ευχαριστήσω αρκετά για το γεγονός ότι μου δώσατε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Μπορώ όμως να σας υποσχεθώ ότι θα προσπαθήσω να ακολουθήσω το παράδειγμα του αγαπημένου σας για να μπορέσω να βοηθήσω άλλους ανθρώπους.

Σκέφτηκα ότι θα θέλατε να μάθετε πως εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας μου. Ο γιατρός μου λέει ότι όλα εξελίσσονται εξαιρετικά καλά.

δεν έχω σημάδια ακόμα απόρριψης και το ήπαρ λειτουργεί πολύ καλά. Έχουν περάσει δύο μήνες από τότε που δέχθηκα το μόσχευμα.

Θα σας είχα γράψει νωρίτερα αλλά ήθελα να σιγουρευτώ  ότι όλα λειτουργούσαν με τέτοιο τρόπο ώστε να σας δείξω με την απόφαση της οικογένειας έχει επιτευχθεί  ο σκοπός της δωρεάς.Θα ήθελα να σας πως ξανά όσο συντετριμμένος νιώθω για την οικογένεια .Είναι ωραίο να ξέρεις ότι υπάρχουν τόσο ξεχωριστοί άνθρωποι στον κόσμο που να ενδιαφέρονται τόσο πολύ για άλλους. Το να πεις απλά ευχαριστώ όταν κάποιος σώζει την ίδια σου τη ζωή  …. Θέλω να ξέρετε ότι όσο υπάρχουν δότες τόσο θα υπάρχουν άγγελοι. Ο θεός να σας ευλογεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα