Το όνειρο της Μεγάλης Τουρκίας και οι απειλές Ερντογάν

Καλούμαστε να εφαρμόσουμε το ιδεώδες της «Μεγάλης Τουρκίας» στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Αυτό ωστόσο δεν θα πρέπει να συσχετίζεται με επεκτατικές τάσεις, δηλώνει ο Πρόεδρος Έρντογαν.

Από το χορό βεβαίως της Τουρκικής προκλητικότητας και της επίπλαστης κρίσης δεν θα μπορούσε να λείπει ο εκλεκτός και επίσημος αγαπημένος της Άγκυρας, αυτή την περίοδο, λεγόμενος ΥΠΕΞ του κατοχικού καθεστώτος Κουντρέτ Οζερσάι.

Συγκεκριμένα δηλώνει: «Οι ενεργειακοί σχεδιασμοί της τουρκοκυπριακής κοινότητας δεν θα επηρεαστούν από το ενδεχόμενο συνομιλιών.

Άκουσα εκατοντάδες φορές από τους

Ελληνοκυπρίους να δηλώνουν ότι θα συνεχιστούν οι ενεργειακοί σχεδιασμοί τους, το ίδιο λέμε και εμείς.»

Το σχοινί τέντωσε έτι περαιτέρω ο κυριολεκτικά αμφιλεγόμενης νοημοσύνης, αλαζών, πρωτοσύμβουλος του Ερντογάν Γιγί Μπουλούτ που ονειρεύεται βρώμικα παιχνίδια και εξακοντίζει απειλές πανταχόθεν.

Σύμβουλος Προέδρου Τουρκίας «Η Ελλάδα, οι Ελληνοκύπριοι και το Ισραήλ παίζουν νέα βρώμικα παιχνίδια στη Μεσόγειο, νομίζοντας πως τους καλύπτουν οι μεγάλοι τους αδελφοί.

Σε περίπτωση σύγκρουσης μεταξύ του ελληνικού και του τουρκικού Ναυτικού, η Ελλάδα θα υποστεί στρατιωτική καταστροφή», αναφέρει ο Σύμβουλος του Προέδρου της Τουρκίας Γιγί Μπουλούτ.

Στο μεταξύ στο πλαίσιο των ψυχολογικών επιχειρήσεων το Πολεμικό Ναυτικό της Τουρκίας έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με υποβρύχιο του να βάλλει με τορπίλη κατά παροπλισμένου πλοίου στη Μαύρη θάλασσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα