Το νέο μυθικό συμβόλαιο του Χάρντεν

Μέχρι το 2023, στα 34 του δηλαδή, ο Τζέιμς Χάρντεν θα έχει δει στο τραπεζικό λογαριασμό του άλλα 227.9 εκατομμύρια δολάρια. Ούτε σεντ λιγότερο!

Ο Στέφεν Κάρι έχει κάθε δικαίωμα να ζηλέψει τη νέα σύμβαση που υπέγραψε ο Τζέιμς Χάρντεν με τους Ρόκετς και θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του ΝΒΑ.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Χιούστον έκανε τις σχετικές ανακοινώσεις. Ήθελε ο ίδιος να έχει την τιμή! Η ουσία όμως δεν ήταν

στα λόγια του Λέζλι Αλεξάντερ περί αφοσίωση και πάθος, αλλά στα όσα αποτυπώθηκαν στο χαρτί και έκαναν τον "μούσια" να δεσμεύσει, σε αυτή τη φάση, όλο το μέλλον του με τις "ρουκέτες".

Ο Χάρντεν είχε ήδη συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Από το οποίο επρόκειτο να λάβει συνολικά 58.7 εκατομμύρια δολάρια. Από τη στιγμή που επέκτεινε πρόωρα τη συνεργασία του με τους Τεξανούς, για άλλα τέσσερα χρόνια, αυτό το ποσό προστίθεται στα 169 εκατομμύρια που θα λάβει για να μια υπογραφή.

Για κάθε σεζόν, μετά το 2019, θα κερδίσει τμηματικά 37.8, 40.8, 43.8 και 46.8 εκατομμύρια! Είναι ό,τι καλύτερο έχει υπογράψει παίκτης του ΝΒΑ. Ανώτερη συμφωνία κι από τα 201 εκατομμύρια του Στέφεν Κάρι.

Μάλιστα ο Χάρντεν όταν θα γίνει free agent, το καλοκαίρι του 2023, θα είναι στα 34. Άρα θα μπορεί να βρει ακόμη ένα καλό συμβόλαιο με τις τότε συμβάσεις και τις χρονιές που θα έχει πίσω του.

Keywords
Τυχαία Θέματα