Το μεγαλύτερο διεθνές Whisky Event στην Κύπρο!

Η κορυφαία διεθνής διοργάνωση Whisky Live έρχεται στη Λεμεσό, το Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου, και υπόσχεται πολλές εκπλήξεις. Το event θα φιλοξενηθεί στο ΤΡΑΚΑΣΟΛ, στην Μαρίνα Λεμεσού και θα δημιουργήσει μια μοναδική εμπειρία πολυτέλειας.

Όλοι οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν premium whiskies και spirits, single malts, σπάνιες εμφιαλώσεις, βραβευμένα labels, νέες κυκλοφορίες, επιλεγμένα whisky cocktails, καθώς και brands που δεν εισάγονται στην Κυπριακή αγορά, στο ειδικό

ποτήρι γευσιγνωσίας Glencairn που θα δοθεί δωρεάν στο κάθε επισκέπτη.

Όσοι whisky aficionados ή λάτρεις της πολυτέλειας προτιμήσουν να προμηθευτούν ένα από τα περιορισμένης διαθεσιμότητας Exclusive εισιτήρια, θα δοκιμάσουν μία πρόσθετη σειρά από 20 extra premium labels, οι οποίες έχουν επιλεγεί μόνο για εκείνους.

Και φυσικά όλοι θα εντρυφήσουν στην τέχνη του food pairing, ανακαλύπτοντας συνδυασμούς γεύσεων και αρωμάτων των αγαπημένων τους labels με gourmet finger food από επιλεγμένα εστιατόρια της Κύπρου καθώς και bars όπου θα προσφέρουν διάφορα ουίσκι κοκτέιλ.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα διεξαχθούν 6 master classes των 25 ατόμων από η ώρα 18:00 μέχρι και η ώρα 21:00. Τα εισιτήρια είναι δωρεάν και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τον χώρο της εκδηλώσεις.

Το Whisky Live θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος των WWA κ. Rob Allanson. Ο κ. Allanson, στο πλαίσιο της διοργάνωσης, θα διεξάγει επίσης δύο μοναδικά master class.

Όπως αναφέρει η Managing Director του Whisky Live για την Νοτιοανατολική Ευρώπη, κ. Τερέζα Κόνσολα, η Λεμεσός αποτελεί μέρος του παγκόσμιου χάρτη δράσης του διεθνούς φορέα και πλέον συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 45 πόλεις που έχουν επιλεγεί ανά τον κόσμο για να μυήσουν το κοινό στην κουλτούρα τoυ whisky και της απόλαυσης των premium spirits.

Το ωράριο λειτουργίας της εκδήλωσης είναι από τις 17:00 έως τις 23:00 και στο χώρο θα υπάρχει WL Shop, ώστε οι παρευρισκόμενοι να μπορούν να προμηθευτούν τα premium spirits της επιλογής τους σε ειδικές προνομιακές τιμές.

Το Whisky Live είναι responsible drinking event και στηρίζει την υπεύθυνη κατανάλωση. Η είσοδος στην εκδήλωση επιτρέπεται σε άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω.

Εισιτήρια μπορεί κανείς να προμηθευτεί online από το tickethour.com.cy.

Υποστηρικτής: The Cyprus Whisky Association.

Χορηγός επικοινωνίας: Time Out

Organiser Partner: CandyJar Advertising Boutique Agency

Keywords
Τυχαία Θέματα