Το καθήκον της χωρίς να επαναλάβει εαυτόν

Στην ΑΕΚ θα πρέπει να τα έχουν με τον εαυτό τους για την τελευταία ισοπαλία με τον Άρη, όμως παρά τις απώλειες βρίσκεται ακόμη στο κόλπο της 2ης θέσης. 

Σήμερα στις 19:00 υποδέχεται την Πάφο για την 9η αγωνιστική στον τελευταίο επίσημο αγώνα της σεζόν στην Αρένα και μόνο με νίκη θα ισοβαθμήσει τον ΑΠΟΕΛ στους 51 βαθμούς, διατηρώντας ζωντανές τις ελπίδες της για τερματισμό στο τέλος της σεζόν στη θέση που θα δώσει το πολυπόθητο εισιτήριο για παιχνίδια του Τσάμπιονς

Λιγκ. 

Ο στόχος της δεν είναι μακριά, όμως για να φτάσει σε αυτόν με αποτελέσματα, χρειάζεται κόπος και μόχθος. Τα 2 τελευταία 90λεπτα της σεζόν που απομένουν είναι αρκετά και για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο όπως επίσης και να μείνει εκτός Ευρώπης. Από τη στιγμή που μόνο οι 4 πρώτες θέσεις είναι προνομιούχες, στην ΑΕΚ θα το παλέψουν όσο το δυνατό γίνεται για κατάληψη μίας από αυτής. Τα πάντα είναι αμφίρροπα, όλα μπορούν ν’ αλλάξουν μ’ ένα και μόνο αποτέλεσμα, με τα παιχνίδια αυτά να κρατούν το φίλαθλο κοινό σε μεγάλη αγωνία.

Καθήκον της ΑΕΚ είναι να μην επαναλάβει εαυτόν όπως έγινε με τον Άρη, να είναι πιο εύστοχη και πιο συγκεντρωμένη ώστε στην τελική να κυλήσουν όλα ομαλά. Η Πάφος τη φετινή σεζόν αποδείχθηκε σοβαρός αντίπαλος για τους Λαρνακείς, με την ΑΕΚ να μετρά δύο ήττες και μία ισοπαλία, με τον σημερινό αγώνα να είναι ο 4ος μεταξύ τους, ένα παιχνίδι που βάση προηγούμενων αποτελέσματων, αποτελεί μεγάλη πρόκληση για την ομάδα του Μπαντία. 

Keywords
Τυχαία Θέματα