Το φαντάζεστε; Το Pretty Woman δεν είχε ρομαντικό τέλος!

Ίσως η αποκάλυψη αυτή να προκαλεί αναστάτωση στους απανταχού ρομαντικούς. Κι όμως, η αγαπημένη ταινία εποχής, δεν είχε το τέλος που όλοι ξέρουμε, σύμφωνα με το αρχικό σενάριο.

Η Τζούλια Ρόμπερτς, ως «Βίβιαν», είναι έτοιμη να φύγει για το Σαν Φρανσίσκο. Τότε, ο Ρίτσαρντ Γκιρ εμφανίζεται με την άσπρη λιμουζίνα και σκαρφαλώνει στις σκάλες κινδύνου με ένα τριαντάφυλλο στο στόμα.

Και κάπου εδώ.. έχουμε το happy

end που όλοι ξέρουμε.

«Δεν φαντάζεστε πόσο το συζητήσαμε», λέει ο πρώην επικεφαλής των στούντιο Disney, Τζέφρει Κέιτσενμπεργκ. «Ως σενάριο, ήταν για ταινία άνω των 17 ετών, για μία πόρνη στη λεωφόρο του Χόλιγουντ. Η αρχική εκδοχή ήταν πολύ σκοτεινή. Νομίζω πέθαινε από υπερβολική δόση.

Ομως, πείθοντας τους παραγωγούς να την κάνουν στην Disney, έγινε ένα παραμύθι και μια ταινία για μια πριγκίπισσα. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία», αναφέρει.
Μία παλαιότερη αποκάλυψη για την ταινία, ήθελε τους πρωταγωνιστικούς ρόλους να κρατούν ο Αλ Πατσίνο και η Μισέλ Φάιφερ, ωστόσο, η Τζούλια Ρόμπερτς και ο Ρίτσαρντ Γκρι είχαν τόση χημεία, που δεν γινόταν να μην πάρουν τους ρόλους.

Πηγή: bovary.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα