Το χρονικό ενός στυγερού εγκλήματος – Όσα ξέρουμε μέχρι τώρα

Ώρα 01.45 ξημερώματα Πέμπτης, 19 Απριλίου. Η Αστυνομία λαμβάνει μήνυμα για εντοπισμό νεκρού ζεύγους στην οδό Ζαλόγγου στον Στρόβολο. Άμεσα καταφθάνει στη σκηνή.

Παρών ο 15χρονος γιος του ζεύγους, ο οποίος αναφέρει στις Αρχές ότι κουκουλοφόροι εισήλθαν εντός της οικίας, προφανώς ληστές, τού ανέφεραν ότι δεν πρόκειται να του κάνουν κακό και σκότωσαν τους γονείς του. Οι Αρχές άμεσα ενεργοποιούνται και κτενίζουν την περιοχή, προκειμένου να διαφανούν όλα τα αρχικά πιθανά σενάρια.

Διαβάστε εδώ: Στρόβολος:Το στοιχείο που ανατρέπει κύρια μαρτυρία σε φονικό

Με το πρώτο φως

της μέρας, στη σκηνή καταφθάνουν μέλη του ΤΑΕ, αλλά και όλων των εμπλεκόμενων Υπηρεσιών. Ο ανήλικος γιος ανακρίθηκε από τις Αρχές, ενώ περαιτέρω έρευνες που διεξάγουν οι Αρχές δεν εντοπίζουν στοιχεία τα οποία να αντιστοιχούν στην αρχική μαρτυρία.

Διαβάστε εδώ: Στρόβολος/Στυγερό έγκλημα: Παρών ανήλικο-Όλα τα σενάρια

Δεν εντοπίζονται, δηλαδή, ίχνη παραβίασης της οικίας που να καταμαρτυρούν ληστεία. Εντός της μέρας ο γιος αναμένεται να ανακριθεί εκ νέου από τις Αρχές.
Μαρτυρίες κάνουν λόγο για φιλήσυχο ζεύγος, ενώ γείτονες αναφέρουν ότι αντιλήφθηκαν τι έγινε το πρωί, όταν δηλαδή αντίκρισαν αποκλεισμένη τη γειτονιά τους από την Αστυνομία.

Διαβάστε εδώ: Η έκκληση της Αστυνομίας για το στυγερό έγκλημα Στροβόλου

Η άτυχη γυναίκα εργαζόταν στην Κεντρική Τράπεζα Κύπρου και ήταν ηλικίας 59 ετών, ενώ ο σύζυγός της ήταν καθηγητής Μαθηματικών σε ιδιωτικό σχολείο. Και οι δυο εντοπίστηκαν μαχαιρωμένοι εντός του υπνοδωματίου τους. Αυτοψία διενήργησε η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου, η οποία ακολούθως θα διενεργήσει και τη νενομισμένη νεκροτομή επί των σορών.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η είδηση του στυγερού αυτού εγκλήματος σκόρπισε θλίψη στους οικείους τους, που έμαθαν τα κακά μαντάτα με το πρώτο φως της μέρας. Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται με πάσα προσοχή και όλα τα ενδεχόμενα πλέον είναι ανοικτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα