Το KFC στη Λεωφόρο Μακαρίου Λεμεσού ξανά… ανοίγει τις πόρτες του

Εδώ και περισσότερα από 23 χρόνια, το εστιατόριο KFC στη Λεωφόρο Μακαρίου στη Λεμεσό, μοιράζεται με το κοινό χαρούμενες στιγμές και απίστευτες γεύσεις.

Σήμερα, το αγαπημένο εστιατόριο των KFC στη Λεμεσό, το οποίο ανήκει στην εταιρεία CK Restaurant System Franchisers Ltd, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έχει ανακαινιστεί

πλήρως και ανοίγει και πάλι τις πόρτες του, προκειμένου να φιλοξενήσει ακόμα περισσότερα χαμόγελα, ευχάριστες στιγμές και μοναδικές γεύσεις.

Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του πλήρως ανακαινισμένου καταστήματός μας KFC στη Λεμεσό, πραγματοποιήθηκε μια ξεχωριστή εκδήλωση που περιελάμβανε εκδηλώσεις art &crafts, face painting &μικρά δωράκια PEPSI για τους μικρούς μας φίλους τα οποία δόθηκαν από τον γνωστό σε όλους Colonel!

Ταυτόχρονα, πραγματοποιήθηκε φιλανθρωπικός έρανος με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για το Ίδρυμα «Ένα όνειρο, μια ευχή».

Η ανταπόδοση στην τοπική κοινωνία, άλλωστε, ήταν και θα είναι για πάντα στο επίκεντρο της φιλοσοφίας των KFC σε όλη την Κύπρο.

Το υπερσύγχρονο, πλέον, εστιατόριό διαθέτει παιχνιδότοπο για τους μικρούς καλεσμένους, καθώς και ανανεωμένο σχεδιασμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ KFC

Τα KFC είναι μια παγκόσμια αλυσίδα εστιατορίων που εδώ και δεκαετίες ετοιμάζει συνταγές με ολόφρεσκο κοτόπουλο, με έμφαση στην επιτυχία και την καινοτομία.

Όλα ξεκίνησαν από τον Colonel Harland Sanders, ο οποίος δημιούργησε μια “ finger lickin' good” συνταγή πριν από 75 χρόνια σχεδόν, με βάση ένα μυστικό μείγμα μπαχαρικών που ήταν χαραγμένο στην πόρτα της κουζίνας του.

Σήμερα, με οδηγό την ίδια συνταγή επιτυχίας, και με ολόφρεσκο κοτόπουλο που πανάρεται καθημερινά στο χέρι από τους μάγειρές, διαθέτει τις αγαπημένες KFC γεύσεις σε περισσότερα από 21.000 εστιατόρια σε 130 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.facebook.com/kfccy.

Keywords
Τυχαία Θέματα