Το Celio συνεισφέρει στο Movember από το Nicosia Mall!

Με μια πρωτότυπη εκδήλωση, η δημοφιλής ανδρική αλυσίδα ένδυσης Celio του ομίλου Voici La Mode εγκαινίασε το νέο της κατάστημα στο νεόκτιστο, εντυπωσιακό εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας. Το καινούριο, μεγάλο και μοντέρνο κατάστημα Celio στο Nicosia Mall διαθέτει όλες τις τελευταίες συλλογές του φετινού χειμώνα: γαλλική μόδα υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για τον σύγχρονο άνδρα που θέλει να ξεχωρίζει σε κάθε του εμφάνιση.

Η

εκδήλωση, που διοργανώθηκε στο νέο κατάστημα Celio στο Nicosia Mall, είχε σκοπό την στήριξη της φιλανθρωπικής κίνησης Movember Cyprus. Το Movember Cyprus έχει στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού σχετικά με τον ανδρικό καρκίνο.

Στην εκδήλωση που έγινε το Σάββατο και την Κυριακή, 24 και 25 Νοεμβρίου, οι επισκέπτες του Celio απήλαυσαν δωρεάν trimming προσώπου από την πολύ γνωστή και ανατρεπτική ομάδα του The Dalton Brothers Barber Shop. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν λαχνούς του Movember Cyprus από τα ταμεία του καταστήματος.

Το διήμερο προσφοράς συνοδεύτηκε από τις μουσικές επιλογές του γνωστού DJ, Κύπρου Καραβιώτη. Με αφορμή την εκδήλωση το Celio ενίσχυσε την φιλανθρωπική κίνηση με χρηματική εισφορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα