Την Παρασκευή οι αποφάσεις για την απεργία στα ΤΑΕΠ

Αρκετά από τα ερωτήματα εκκρεμούν, ανέφερε ο Πρόεδρος της ΠΑΣΥΚΙ Σωτήρης Κούμας, αναφερόμενος στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη, στο Υπουργείο Υγείας. 

Όπως είπε, έγινε συζήτηση για τα απορρέοντα κατά τη διάρκεια σύσκεψης υπό τον Υπουργό Υγείας και με τη συμμετοχή του ΟΚΥπΥ και των Διευθυντών των ΤΑΕΠ, τα οποία μας είχαν αποσταλεί και για τα οποία ετοιμάσαμε ερωτήσεις-απαντήσεις, και τα υποβάλαμε. Σε κάποια πήραμε απαντήσεις, είπαμε τις αντιθέσεις μας, σημείωσε, καθώς συγκεκριμένες 

εισηγήσεις χαρακτηρίζονται από μια προσέγγιση εκτός ποιοτικής και ασφαλούς παροχής ιατρικής περίθαλψης προς τους ασθενείς και δεν γίνονται αποδεκτά, πρόσθεσε. 

Τόνισε ότι ο αριθμός των γιατρών δεν θα είναι ικανοποιητικός και δεν θα καλύψει τα κενά στα ΤΑΕΠ, όμως γίνεται προσπάθεια, είπε. Ωστόσο, αυτό αποδεικνύει ότι κάποιοι δεν έκαναν έγκαιρα τη δουλειά τους. 

Την Παρασκευή θα συνέλθει το διοικητικό συμβούλιο για να ενημερωθεί και θα αποφασίσει εάν τελικά θα πραγματοποιηθεί κανονικά η εξαγγελθείσα απεργία στα ΤΑΕΠ, ανέφερε ο κ. Κούμας.   

Πιθανότατα, είπε, την Παρασκευή να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση με τον Οργανισμό. 

Keywords
Τυχαία Θέματα