Την Παρασκευή ο αγώνας Λα Κορούνια-Φουενλαμπράδα

Από... χίλια κύμματα έχει περάσει ο αγώνας Λα Κορούνια-Φουενλαμπράδα, για την Β` κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση, είναι η μοναδική εκκρεμότητα για την ολοκλήρωση της διοργάνωσης και τελικά, θα διεξαχθεί την ερχόμενη Παρασκευή 7 Αυγούστου. 

Ο αγώνας, αναβλήθηκε και ακυρώθηκε για να... επαναπρογραμματισθεί, λόγω εντοπισμού αρκετών κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα της Μαδρίτης. Μετά από σχετικές διαβουλεύσεις, ορίσθηκε για απόψε (5/8), όμως μετά από νέα

απόφαση των διοργανωτών, θα γίνει την Παρασκευή.

Η... κανονική ημέρα διεξαγωγής της αναμέτρησης ήταν η 20η Ιουλίου, οπότε και ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα. Ομως αναβλήθηκε, λίγο πριν από την έναρξη λόγω 28 κρουσμάτων κορονοϊού  παικτών και προσωπικού, στο τάξεις της Φουενλαμπράδα. Στην συνέχεια, η La Liga αποφάσισε στις 26 Ιουλίου να ακυρώσει τον αγώνα, λόγω μιας «εξαιρετικής αιτίας» που έκανε «αδύνατο να καθοριστεί μια ημερομηνία ακόμη και πιθανή για τη διεξαγωγή της συνάντησης», όπως αναφέρθηκε στην σχετική ανακοίνωση.

Εν τέλει, η αναμέτρηση επαναπρογραμματίσθηκε αρχικά για απόψε και ακολούθως για την Παρασκευή 7 Αυγούστου, καθώς το αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης, μπορεί να είναι καθοριστικό για τα πλέι οφ και την άνοδο. Τρεις ομάδες έχουν εξασφαλίσει θέση στα μπαράζ και συγκεκριμένα οι Σαραγόσα, Αλμερία και Χιρόνα. Αυτήν την στιγμή, η ομάδα που συμπληρώνει την τετράδα, είναι η Έλτσε, αλλά εάν η Φουενλαμπράδα νικήσει την Παρασκευή, θα πάρει την θέση της και θα διεκδικήσει την άνοδο στην La Liga.
 

Keywords
Τυχαία Θέματα