Τι δουλείες θα κάνουν οι τέως υπουργοί Αναστασιάδη;

Άλλοι επιστρέφουν στα γραφεία τους κι άλλοι απολαμβάνουν τον ελεύθερο χρόνο που έχουν πλέον, μέχρι να αποφασίσουν για το μέλλον τους.

Ο λόγος για πρώην Υπουργούς της κυβέρνησης Αναστασιάδη, οι οποίοι σύμφωνα με δημοσίευμα του Φιλελεύθερου οι οποίοι έχουν υποβάλει σχετικό αίτημα σε Επιτροπή Ελέγχου αρμόδια για ζητήματα άδειας εργασίας τους στον ιδιωτικό τομέα.

Ο πρώτος σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι ο τέως Υπουργός Υγείας ο οποίος επιστρέφει στα πρότερα καθήκοντά του, δηλαδή στο δικηγορικό του γραφείο. Ο Γιώργος Παμπορίδης ζήτησε άδεια για να επαναδραστηριοποιηθεί

στα καθήκοντά του στο γραφείο του. η άδεια δόθηκε αφού δεν υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων.

Τώρα, σε ότι αφορά τους Μάριο Δημητριάδη, Χριστόφορο Φωκαίδη και Νίκο Κουγιάλη, αίτηση υπέβαλε ο πρώτος αν και ακόμη δεν έχει αποφασίσει που θα εργαστεί. Ο τέως ΥΠΑΜ αναμένεται να επιστρέψει στα ακαδημαικά του καθήκοντα σύμφωνα με το δημοσίευμα ενώ άγνωστο παραμένει το μέλλον του Νίκου Κουγιάλη αφού προηγουμένως εργαζόταν στην ΑΗΚ απ’ όπου και παραιτήθηκε.

Σημειώνεται ότι ο Χριστόφορος Φωκαίδης,σπούδασε Οικονομικά με δευτερεύοντα κλάδο τις Πολιτικές Επιστήμες καθώς επίσης και Τουρκικές Σπουδές Πανεπιστήμιο Κύπρου. Συνέχισε μεταπτυχιακές σπουδές στην Ευρωπαϊκή και Συγκριτική Πολιτική στο Πανεπιστήμιο του Kent στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου απέκτησε διδακτορικό στις Πολιτικές Επιστήμες.

Έχει εργαστεί ως ερευνητής και ως λέκτορας Πολιτικών Επιστημών στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα