Τι δείχνει η 5η νεκροτομή Σπηλιοπούλου στην Πετράνα

Πολύωρη ήταν η πέμπτη κατά σειρά νεκροτομή επί της σορού της 46χρονης Πετράνα Μίλκοβα στην Πάφο. Για την διεξαγωγή της νεκροτομής έφθασε από Αθήνα η ιατροδικαστής Χαρά Σπηλιοπούλου και ο συνάδελφός της Ανδρέας Μαρνερίδης από Βρετανία.

Κατά την ολοκλήρωση της νεκροτομής που διήρκησε 7 και πλέον ώρες οι ιατροδικαστές δεν θέλησαν να προβούν σε δηλώσεις για τα ευρήματά τους. Όπως ενημερώνεται το SigmaLive η δρ.Σπηλιοπούλου

φέρεται να επιβεβαιώνει ότι τα τραύματα στο άψυχο σώμα της Μίλκοβα προήλθαν από επίθεση ζώου. Παράλληλα ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το πόρισμα των ιατροδικαστών θα βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας πριν το ερχόμενο Σάββατο.

Πάφος: Νεκροτομή 7 ώρες στη σορό Πετράνας-Τα επόμενα βήματα

Εντός των επόμενων 24ωρων λοιπόν αναμένεται να ξεκαθαρίσει τελειωτικά το μυστήριο γύρω απ’ τον θάνατο της 46χρονης γυναίκας η οποία εντοπίστηκε νεκρή σε χωράφι στην Γεροσκήπου.

Σημειώνεται πως η 3η νεκροτομή έγινε την 1η Μαρτίου του 2018 από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους στην παρουσία του ιατροδικαστή Πανίκου Σταυριανού και κτηνιατρικού λειτουργού, μετά από σχετικό αίτημα της πλευράς της θανούσας ενώ 4η νεκροτομή έγινε στις 2 Μαρτίου του 2018 από τον Νικόλα Χαραλάμπους, στην παρουσία του ιδιώτη ιατροδικαστή Μάριου Ματσάκη, μετά από αίτημα του 27χρονου ιδιοκτήτη των σκύλων και του 54χρονου πατέρα του.

Ο 27χρονος υπενθυμίζεται ότι παραμένει υπό κράτηση μέχρι την έναρξη της δίκης. Είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και της πρόκλησης θανάτου εξ αμελείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα