Θρηνεί ο επιχειρηματικός κόσμος για τον θάνατο του Φώτου Φωτιάδη

Η είδηση του θανάτου του Φώτου Φωτιάδη το πρωί της Παρασκευής (5/10) βύθισε τον επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου σε πένθος.

Αρχικά, ο ΟΕΒ σε ανακοίνωση που εξέδωσε συλλυπάται την οικογένεια Φώτου Φωτιάδη.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι: «Η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της στην οικογένεια του Φώτου Φωτιάδη που απεβίωσε σήμερα το πρωί. Ο Φώτος Φωτιάδης αποτέλεσε

ένα από τους πρωτοπόρους και θεμελιωτές του σύγχρονου κυπριακού επιχειρείν με το εύρος της επιχειρηματικής δράσης του να ξεπερνά τα όρια της Κύπρου. Πέραν των επιτυχιών του στον τομέα των επιχειρήσεων και την συμβολή του στην κυπριακή οικονομία και κοινωνία, η χαρισματική προσωπικότητά του και η συνεισφορά του στα δημόσια πράγματα της Κύπρου ενέπνεαν την εκτίμηση και τον σεβασμό όλων».

Την ίδια ώρα, στην ανεκτίμητη προσφορά του επιχειρηματία Φώτου Φωτιάδη «για την οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ζωή του τόπου» αναφέρεται ο Σύνδεσμος Μεγάλων Αναπτύξεων ο οποίος εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του επιχειρηματία που απεβίωσε πλήρης ημερών τα ξημερώματα.

«Ο Φώτος Φωτιάδης ήταν αυτοδημιούργητος και πολυτάλαντος, μια εξέχουσα μορφή ανάμεσα στον επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου», αναφέρει ο Σύνδεσμος σε ανακοίνωσή του, χαρακτηρίζοντας τον εκλιπόντα «ένα από τους θεμελιωτές της αναπτυξιακής πορείας του νησιού».

Προσθέτει ότι «υπήρξε, μεταξύ άλλων, ιδρυτικό στέλεχος του Συνδέσμου Μεγάλων Αναπτύξεων και μέλος του Διοικητικού του Συμβουλίου, προσφέροντας τα μέγιστα στη δραστηριότητα και ανάπτυξή του».

Να σημειωθεί ότι την θλίψη του για τον θάνατο του επιχειρηματία Φώτου Φωτιάδη εξέφρασε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, σε γραπτή του δήλωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα