Θεόδωρος Αντωνίου: 'θέλουμε πολυ και πρέπει να κερδίσουμε!''

Κάλεσμα προς τον κόσμο της ΑΕΛ, απο τον εκπρόσωπο επικοινωνίας της ομαδας, Θεόδωρο Αντωνίου , στο Facebooκ ενόψει του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Δείτε τι ανάρτησε:

«Δεν ξέρω ποιοι θα είναι έτοιμοι να παίξουν. Ξέρω ότι όποιους και αν επιλέξει πρέπει να τα δώσουν όλα για να κερδίσουν και να μας δώσουν χαρά. Τελικός δεν είναι, αλλά είναι ένα μεγάλο ντέρμπι που θέλουμε πολυ και πρέπει να κερδίσουμε. Αήττητοι οι αντίπαλοι, σεβασμός υπάρχει όπως και για κάθε αντίπαλη

ομάδα αλλά θέλουμε το τρίποντο!

Φίλοι ΑΕΛίστες, έμειναν δυο μέρες. Μην σκέφτεστε (όσοι το κάνετε) να μείνετε στον καναπέ. Εμείς ποτέ δεν ήμασταν σαν άλλους. Εμείς ακόμα και στις πιο κακές εποχές ήμασταν εκεί! Φωνάζαμε με δύναμη και αμετρητο πάθος ΠΑΡΟΝ!

Η ομάδα είναι εκεί. ΠΑΛΕΥΕΙ! Θέλει να πετύχει τα καλύτερα αλλά πιστέψτε με για να τα πετύχει χρειάζεται τον τεράστιο λαό που διαθέτει δυναμικά στο πλευρό της!!! Το είπα και το έγραψα εκατοντάδες φορές. Εσείς 90 λεπτά με την φωνή σας μπορείτε να λυγίσετε οποιονδήποτε αντίπαλο. Το πράξατε παρα πολλές φορές. Φωνή, χειροκρότημα, πάθος και θέληση για τη νίκη. Με εσάς στην κερκίδα, με την γαλαζοκίτρινη λαοθάλασσα παρόν είμαστε ένα βήμα πιο κοντά! Ελάτε!!!

Υ.Γ. Για την πρώτη κίνηση με την Langrome και τα Yokohama απλά θα πω ότι είμαι συγκινημένος διότι σιγά σιγά κτίζουμε αυτό που είχαμε ονειρευτεί! Θα ακολουθήσουν κι άλλες εταιρείες! Φέρτε κι εσείς τις δικές σας να μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο το πρόγραμμα! Πιστέψτε το! "Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ"! Εμείς! Όλοι μας..!»

Keywords
Τυχαία Θέματα