Θεμέλιος λίθος για τον 1ο ιδιωτικό Ηλεκτροπαραγωγό Σταθμό Κύπρου

Με την τοποθέτηση του θεμέλιου λίθου αρχίζουν οι εργασίες για την κατασκευή του νέου Ηλεκτροπαραγωγού Σταθμού -και πρώτου ιδιωτικής εταιρείας στην Κύπρο.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η τελετή θα πραγματοποιηθεί στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος θα τοποθετήσει τον θεμέλιο λίθο, στις 15 Φεβρουαρίου, στις 11:30 στον Βασιλικό, όπου θα ανεγερθεί ο σταθμός.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση, η κατασκευή του νέου Ηλεκτροπαραγωγού Σταθμού της εταιρείας Power

Energy Cyprus (P.E.C.) Ltd προχωρά με ταχείς ρυθμούς. Ο σταθμός αναμένεται να αποτελέσει τον 1ο ιδιωτικό Σταθμό Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας στην Κύπρο και η Power Energy Cyprus (P.E.C.) Ltd φιλοδοξεί να καταστεί η πρώτη ιδιωτική εταιρεία που θα κατορθώσει να εισέλθει δυναμικά στον τομέα της Ενέργειας και, πιο συγκεκριμένα, στην παραγωγή συμβατικού ρεύματος με στόχο την παραγωγή φθηνότερου ρεύματος για τους Κύπριους καταναλωτές.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το έργο θα αλλάξει ριζικά και θα «τροφοδοτήσει» θετικά τον τομέα της Παραγωγής και Κατανάλωσης Ηλεκτρικής Ενέργειας της χώρας, προσφέροντας στον Κύπριο καταναλωτή όχι μόνο φθηνότερο ρεύμα, αλλά και τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε περισσότερες επιλογές κατανάλωσης Ηλεκτρικής Ενέργειας. Την ανέγερση του έργου έχει αναλάβει η Cyfield Construction Ltd.

Keywords
Τυχαία Θέματα