«Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι για να εκπληρώσουμε τον μεγάλο μας στόχο»

Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, παραχώρησε δηλώσεις στο Ράδιο Πρώτο για την νίκη με την ΑΕΚ και για την συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Οι δηλώσεις:

«Όσοι είναι κοντά στην ομάδα τις τελευταίες 15 μέρες, είχαμε δύσκολο έργο, δεν ήταν εύκολη η απόφαση. Ήταν ερωτηματικό το πώς θα ανταποκριθούμε στο πρώτο ματς με τον κ. Πετράκη. Αγωνιστικά και τακτικά ήμασταν εξαιρετικοί. Πήραμε το τρίποντο και επικεντρωνόμαστε στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού τώρα. Το γόητρο παραμένει το μεγαλύτερο κίνητρο. Θα προσπαθήσουμε να

μείνουμε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι αυτή την εβδομάδα».

«Δεν είμαι αυτός που θα φτιάξω στο μυαλό μου ιστορίες, ζω την ομάδα 9 χρόνια καθημερινά πολλές ώρες. Κάποιες φορές είναι και συγκυρίες στο ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο δεν είναι τένις, η αντίδραση όμως πάντα είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο. Δείχνει ότι έχουμε αυτό το στοιχείο. Κρατάω μικρό καλάθι, είμαστε σοβαροί και ταπεινοί. Φτάσαμε 5-6 φορές μέχρι τέλος αλλά δεν κόψαμε εμείς πρώτοι το νήμα. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι για να εκπληρώσουμε τον μεγάλο μας στόχο με το τέλος της χρονιάς. Το κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και δύσκολο, δεν μπορούμε να κυκλώσουμε βαθμούς πλέον. Οι μικρές ομάδες έχουν μεγαλώσει, διακυβεύονται πολλά, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να το διαχειριστούμε σωστά, κυρίως στην εναλλαγή συναισθημάτων».

«Για να είμαστε ρεαλιστές, όλα τα ματς είναι σε ουδέτερες έδρες φέτος, αυτοί που είχαν την δύναμη της έδρας χάνουν κάποιες ομάδες από την δυναμική τους. Για εμάς το Τσίρειο και κατάμεστο να ήταν ποτέ δεν ήταν έδρα, οπόταν εμείς είμαστε κάπως κερδισμένοι τώρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θέλουμε,theloume