«Θα μας βοηθήσει η χτεσινή κατάκτηση του Σούπερ Καπ»

Για την κατάκτηση του 4ου Σούπερ καπ στην ιστορία της μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Καλμαζίδης.

Aναλυτικά :

«Ήταν ένα δύσκολο ματς, όπως το είχαμε υπολογίσει. Ο αντίπαλος ήταν καλός και μας δυσκόλεψε. Ακόμα δεν γνωριζόμαστε πολύ καλά, δεν έχουμε δέσει και χρειαζόμαστε δουλειά ως ομάδα. Ξεκινήσαμε σφικτά τον αγώνα και έγιναν αρκετά λάθη, σε φάσεις που είχαν δουλευτεί στις προπονήσεις. Δεν θα έλεγα ότι γυρίσαμε τον αγώνα επειδή έχουμε κτίσει χαρακτήρα, απλά λειτούργησε ο εγωισμός του κάθε παίκτη. Όταν χάναμε, επικεντρωθήκαμε στην ψυχολογία και αυτό μας βοήθησε να κάνουμε την ανατροπή», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου ο προπονητής της ομάδας μας, Γιάννης Καλμαζίδης.

Για την πορεία της προετοιμασίας, ο Γιάννης Καλμαζίδης πρόσθεσε: «Μαζευτήκαμε αργά, τεχνικό επιτελείο και παίκτες. Για παράδειγμα, παίκτες όπως ο Πάμπλο Κουζμάν, πριν από λίγες μέρες ακόμα ήταν στην πατρίδα του. Χρειαζόμαστε συνοχή, όμως μπορώ να πω πως η προσπάθεια στις προπονήσεις, από όλα τα παιδιά, είναι ικανοποιητική. Τώρα, έρχεται το παιχνίδι με τη Σαλαμίνα, η οποία παραδοσιακά μας δυσκολεύει και θα την μελετήσουμε. Θεωρώ πως η χτεσινή κατάκτηση ήταν ένα θετικό βήμα και θα μας βοηθήσει». ⁠⁠⁠⁠

Keywords
Τυχαία Θέματα