Θα φτάσουν στο Final 4 της Euroleague Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός;

Η γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ κάνει τζάμπολ απόψε και η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρία στοιχημάτων στην Κύπρο, προσφέρει σούπερ επιλογές και στην Euroleague!

Πόνταρε και σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αλλά και στα μακροχρόνια στοιχήματα που μπορείς να βρεις ήδη στην Stoiximan!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα και στο μπάσκετ!

Εδώ

μπορείτε να βρείτε τις αποδόσεις για την πρόκριση στο Final 4! Αν βλέπετε τον Ολυμπιακό στην τελική τετράδα, ποντάρετε στο 2.90! Η πρόκριση του Παναθηναϊκού στο Final 4 δίνει 2.35! Στο 1.08 η απόδοση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο 1.18 της Φενερμπαχτσέ, στο 1.50 της Ρεάλ Μαδρίτης και στο 4.00 της Μπαρτσελόνα.

Εδώ μπορείτε να ποντάρετε στην πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Βλέπετε τις ελληνικές ομάδες στον τελικό; Στο 4.00 η απόδοση του Παναθηναϊκού, στο 5.00 του Ολυμπιακού! Στο 1.55 η ΤΣΚΚΑ Μόσχας, στο 1.95 η Φενερμπαχτσέ, στο 2.60 η Ρεάλ Μαδρίτης, στο 6.00 η Μπαρτσελόνα, στο 8.00 η Μπασκόνια και στο 10.00 η Εφές.

Εδώ μπορείτε να ποντάρετε στο ζευγάρι του τελικού της Euroleague! Το ζευγάρι ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Φενερμπαχτσέ έχει απόδοση 3.00 και το ζευγάρι ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Παναθηναϊκός δίνει 6.00. Στο 7.50 η απόδοση για τελικό ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ολυμπιακός. Βλέπετε ζευγάρι Παναθηναϊκός-Φενερμπαχτσέ; Απόδοση 7.65! Αν βλέπετε στον τελικό Ρεάλ-Ολυμπιακός, ποντάρετε στο 12.00! Το ζευγάρι Ρεάλ-Μπαρτσελόνα δίνει 17.00 και ο ελληνικός εμφύλιος Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός έχει απόδοση 20.00!

Στην Stoiximan μπορείτε να βρείτε και πολλά ακόμη μακροχρόνια στοιχήματα για την Euroleague (ειδικά παικτών, ειδικά ομάδων, ειδικά στοιχήματα, πρόκριση στους 8 κτλ.), αλλά και αμέτρητες αγορές για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Και τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού με 9% γκανιότα!

*0% Γκανιότα* σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!

Ο Παναθηναϊκός ξεκινά με αγώνα κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και η νίκη του δίνει 1.37, ενώ η νίκη της Μακάμπι έχει απόδοση 3.65 (εδώ θα βρείτε όλες τις αγορές για το παιχνίδι). Ο Ολυμπιακός κάνει τζάμπολ την Παρασκευή κόντρα στην Κίμκι, με τη νίκη των Ρώσων στο 1.83 και τη νίκη των «ερυθρόλευκων» στο 2.02 75 (εδώ θα βρείτε όλες τις αγορές για το παιχνίδι).

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα