Τέσσερα εξιτήρια δόθηκαν σήμερα από το Νοσοκομείο Αναφοράς

Τέσσερα εξιτήρια σε ασθενείς με κορωνοϊό δόθηκαν σήμερα από το Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.



Τα τέσσερα εξιτήρια δόθηκαν σε ασθενείς των οποίων τα αποτελέσματα των επαναληπτικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν για κορωνοϊό είναι αρνητικά.

Ο ένας ασθενής διακομίσθηκε στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort στην Τερσεφάνου, όπου θα παραμείνει μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή του. Μέχρι αυτή την ώρα στο Κέντρο Αποκατάστασης φιλοξενούνται 67 άτομα.

Οι

άλλοι τρεις μεταφέρθηκαν στο σπίτι τους όπου θα παραμείνουν υπό περιορισμό για περίοδο 14 ημερών.

Μέχρι τις επτά απόψε, από τους 15 ασθενείς που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς, ο ένας βρίσκεται στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, αφού χρειάζεται πιο στενή παρακολούθηση.

Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, η κατάσταση υγείας όλων ασθενών που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς, κρίνεται σταθερή.

Στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort στην Τερσεφάνου φιλοξενούνται μέχρι αυτή την ώρα ***62 άτομα, τα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους.

Σημειώνεται ότι από τις 11 Μαρτίου όταν άρχισε την λειτουργία του το Νοσοκομείο Αναφοράς έγιναν 136 εισαγωγές και δόθηκαν 107 εξιτήρια.

ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα