Τεράστια επιτυχία του μεγαλύτερου συνεδρίου Real Estate

Με τη συμμετοχή πέραν των 250 συνέδρων και σημειώνοντας τεράστια επιτυχία, ολοκληρώθηκε το μεγαλύτερο συνέδριο Real Estate στην Κύπρο “Cyprus Business Hub: Let’s Talk Real Estate”, που διοργανώθηκε την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017 στη Λεμεσό από την World Trade Center Cyprus και την Delfi Partners &Co.

Στόχος του Συνεδρίου ήταν η τόνωση του επενδυτικού ενδιαφέροντος και η διερεύνηση επενδυτικών ευκαιριών στην Κύπρο από τις χώρες προέλευσης των συνέδρων.

Κατά την έναρξη του συνεδρίου, ο κ. Νίκος Νικολαΐδης, Δήμαρχος Λεμεσού, ανέδειξε τα πλεονεκτήματα των ευνοϊκών κλιματολογικών συνθηκών, της άριστης υποδομής αλλά και του ανθρώπινου δυναμικού του επιχειρηματικού περιβάλλοντος της χώρας, τα οποία την καθιστούν ως το πλέον ιδανικό μέρος για επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Δ.Σ. της World Trade Center Cyprus, κ. Φρίξος Σαββίδης καλωσόρισε τους διακεκριμένους ομιλητές και τους εκλεκτούς συνέδρους , από τη Μέση Ανατολή (Σαουδική Αραβία, Μπαχρέιν, Λίβανο και Ιορδανία) και από την Κύπρο. Παράλληλα εξήρε τη σημασία του ρόλου που διαδραματίζει ο τομέας ακίνητης περιουσίας στην Κύπρο. Κάλεσε όλους τους επαγγελματίες που εμπλέκονται σε αυτό τον επιχειρηματικό τομέα όπως διατηρήσουν την επαγγελματική τους προσέγγιση όσο αφορά συναλλαγές με πιθανούς επενδυτές, προκειμένου να προστατευτεί η φήμη του νησιού, ως ένας ιδανικός επενδυτικός προορισμός.

Ο κ. Mufid Sukkar, μέλος του Δ.Σ της World Trade Center, επικεντρώθηκε τόσο στη στρατηγική σημασία της Κύπρου ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσο και ως συνδετικός κρίκος μεταξύ Ευρώπης, Ασίας και Αφρικής.

Χαιρετίζοντας το συνέδριο, ο Δρ. Γιώργος Μούντης, Διευθύνων Εταίρος της Delfi Partners &Co, εξέφρασε την εκτίμηση ότι το 2017 θα επιφέρει σημαντικές αλλαγές στο οικονομικό περιβάλλον και πως οι αλλαγές αυτές θα αποτελέσουν κλειδί για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη που επηρεάζονται από την κυπριακή αγορά επενδύσεων.

Το συνέδριο συγκέντρωσε το ζωηρό ενδιαφέρον επαγγελματιών υψηλού επιπέδου από Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα, Επενδυτικά Ταμεία, Διεθνείς και Τοπικές Επιχειρήσεις Επαγγελματικών Υπηρεσιών καθώς επίσης Επενδυτών και Επαγγελματιών Ανάπτυξης Γης.

Περισσότερες πληροφορίες και επικοινωνία , θα βρείτε στην ιστοσελίδα https://www.wtccy-dp.com ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@wtccy-dp.com

Keywords