Τέλος εποχής για τον τεράστιο Χιώτη (δηλώσεις)

Μια μεγάλη μορφή και πετυχημένος τερματοφύλακας του κυπριακού και ελληνικού ποδοσφαίρου ανακοίνωσε μέσω του www.sigmalive.com το τέλος της τεράστιας καριέρας του.

Ο λόγος για το Διονύση Χιώτη, ο οποίος βρίσκεται για διακοπές στο νησί μας. Τον Ελλαδίτη τερματοφύλακα εντοπίσαμε στην επιχείρηση που διατηρεί στην Κύπρο (Beanery), μαζί με πρώην συνεργάτες του στον ΑΠΟΕΛ.

Παρά το γεγονός ότι βιαζόταν να αποχωρήσει, δέχτηκε ευγενικά να μας πει μια κουβέντα, να μας αποκαλύψει το τέλος της καριέρας του και ταυτόχρονα τα σχέδια του για το μέλλον.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά στην Κύπρο, έστω για λίγες ημέρες. Την θεωρώ δεύτερη πατρίδα μου. Τώρα όσον αφορά το μέλλον μου θα δούμε. Ίσως να ήταν η τελευταία μου χρονιά σαν ποδοσφαιριστής. Σκέφτομαι να ξεκινήσω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου».

Ο Ελλαδίτης τερματοφύλακας σκέφτεται να ξεκινήσει μαθήματα για προπονητής τερματοφυλάκων, αλλά και να δημιουργήσει τη δική του ακαδημία «Διονύσης Χιώτης».

Στη φωτογραφία με τον εκπρόσωπο Τύπου του Σωματείου ΑΠΟΕΛ Πανίκο Χατζηλιασή που συνεχίζει την εκστρατεία εγγραφής μελών.

Keywords
Τυχαία Θέματα