Ταχύτερα αναπτυσσόμενος τηλεπικοινωνιακός πάροχος στην Κύπρο

Ως ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος τηλεπικοινωνιακός πάροχος στην Κύπρο αποδεικνύεται η ΜΤΝ σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δημοσίευσε το Γραφείο Επιτρόπου Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΓΕΡΗΕΤ). Συγκεκριμένα, η ΜΤΝ είναι ο τηλεπικοινωνιακός πάροχος που καταγράφει την μεγαλύτερη αύξηση σε αριθμό συνδέσεων σε κινητή τηλεφωνία αλλά και ευρυζωνικής πρόσβασης

(διαδίκτυο και σταθερή τηλεφωνία) για την περίοδο Ιούνιος 2016 - Ιούνιος 2017.

Η εντυπωσιακή αύξηση συνδέσεων σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο αποδεικνύει την εμπιστοσύνη που απολαμβάνει σε σχέση με την ποιότητα υπηρεσιών και το αξιόπιστο δίκτυό της.

«Η MTN είναι μια εδραιωμένη ηγετική δύναμη στις κυπριακές τηλεπικοινωνίες που ανατρέπει παραδοσιακές ισορροπίες με βάση ένα καλά σχεδιασμένο επενδυτικό σχέδιο» τονίζει ο κ. Philip Van Dalsen, CEO της MTN και συνεχίζει: «Είναι η καλύτερη δικαίωση για την εταιρεία που έγινε συνώνυμη με την καινοτομία και την εισαγωγή κάθε νέας τεχνολογίας στην Κύπρο. Υλοποιούμε το όραμά μας να εντάξουμε την Κύπρο στη νέα ψηφιακή εποχή δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να έχουν επικοινωνία με ποιότητα και αξιοπιστία».

Σήμερα η ΜΤΝ καταγράφει ρεκόρ συνδέσεων που ξεπερνά τις 440.000 συνδέσεις, με τους συνδρομητές της να απολαμβάνουν ολοκληρωμένη επικοινωνία, κινητής, σταθερής, ίντερνετ και τηλεόρασης μέσα από ένα σύγχρονο και ποιοτικά κορυφαίο δίκτυο.

Η ΜΤΝ συνεχίζει να επενδύει, να αναπτύσσει και να επεκτείνει το δίκτυο και τις υποδομές της στοχεύοντας σε ακόμα πιο αναβαθμισμένη εμπειρία, πιο γρήγορες ταχύτητες και καινοτόμες υπηρεσίες.

440.000 συνδέσεις, σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε!

Σχετικά με την ΜΤΝ

Η ΜΤΝ Κύπρου αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στη χώρα, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, σταθερής τηλεφωνίας, διαδικτύου και συνδρομητικής τηλεόρασης. Διαθέτει ιδιόκτητο δίκτυο σημείων πώλησης ολοκληρωμένων λύσεων τεχνολογίας με 17 ΜΤΝ Stores παγκύπρια, καθώς επίσης και ηλεκτρονικό κατάστημα, το MTN e-Store. Είναι μέλος του πολυεθνικού τηλεπικοινωνιακού ομίλου εταιριών MTN Group, που λειτουργεί σε 22 χώρες σε Ευρώπη, Ασία, και Αφρική και εξυπηρετεί περισσότερα από 237 εκατομμύρια καταναλωτές. Η ΜΤΝ πρωταγωνιστεί στην οικονομική και κοινωνική ζωή της Κύπρου, τόσο μέσω των 400 εργαζομένων της, όσο και ως υπεύθυνος κοινωνικός εταίρος, με δεκάδες προγράμματα στους τομείς του αθλητισμού, της παιδείας, της υγείας και του πολιτισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα