Τα συγκλονιστικά πρωτοσέλιδα για το δράμα της Τσαπεκοένσε

Το δράμα της Τσαπεκοένσε προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε όλη την υφήλιο και αυτό αποτυπώθηκε και μέσα από τα πρωτοσέλιδα των ΜΜΕ την Τετάρτη. Δείτε μερικά από τα πιο συγκινητικά.

Το όνειρο των παικτών της Τσαπεκοένσε να παίξουν στον τελικό του Copa Sudamericana και να κυνηγήσουν το τρόπαιο απέναντι στην Ατλέτικο Νασιονάλ μετατράπηκε σε εφιάλτης για εκείνους, τις οικογένειές τους αλλά και όλο τον πλανήτη, με το αεροσκάφος που τους μετέφερε

στην Κολομβία να συντρίβεται με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους συνολικά 71 άνθρωποι.

Η υφήλιος παραμένει ακόμα σε κατάσταση σοκ μετά το τρομερό αεροπορικό δυστύχημα και αυτό μπορεί να το αντιληφθεί κανείς από ορισμένα πρωτοσέλιδα του γραπτού Τύπου όπου η τραγωδία του βραζιλιάνικου συλλόγου είναι το βασικό θέμα στην πρώτη σελίδα.

"Για πάντα πρωταθλητές" είναι ο τίτλος που επέλεξε η "Marca", "Σιγή ενός λεπτού" αυτός της "As", "Οι πρωταθλητές δεν πεθαίνουν ποτέ" τιτλοφορείται η "A Bola" ενώ η αργεντίνικη "Ole" συγκλονίζει με ένα σκίτσο στην πρώτη της σελίδα, όπου ο Άγιος Πέτρος υποδέχεται τους παίκτες της Τσαπεκοένσε στον παράδεισο και τους βάζει φωτοστέφανα.

Εντυπωσιακό και το πρωτοσέλιδο της ελληνικής αθλητικής εφημερίδας "Goal" καθώς έχει τίτλο "Copa del Paraiso" (Κύπελλο Παραδείσου)...

Πηγή: Contra.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα