Τα… σπάει ο Μέσι και η παρέα του: 73 τελικές, 0 γκολ!

Η Εθνική Αργεντινής δεν πετυχαίνει γκολ ούτε κατά τύχη, αφού έχει σπαταλήσει 73 συνεχόμενες τελικές προσπάθειες!

Είναι πραγματικά απίστευτο να διαθέτεις τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του πλανήτη και να είσαι μακριά από το γκολ σε κανονική ροή αγώνα, κοντά ένα χρόνο! Η Εθνική Αργεντινής σπάει όλα τα αρνητικά ρεκόρ, αφού κόλλησε στο 0-0 απέναντι στο Περού, μένοντας και πάλι μακριά από το γκολ.

Το τελευταίο

επίσημο τέρμα της «μπιανκοσελέστε» ήταν ένα αυτογκόλ του Φέλτσερ στον αγώνα απέναντι στη Βενεζουέλα, ενώ το αμέσως προηγούμενο μπήκε με πέναλτι του Μέσι τον Μάρτιο στο 1-0 επί της Χιλής.

Για να βρει κανείς γκολ της Αργεντινής σε κανονική ροή παιχνιδιού, πρέπει να γυρίσει τον χρόνο πίσω, στις 16 Νοεμβρίου του 2016, όταν ο Άνχελ Ντι Μαρία σφράγιζε το 3-0 επί της Κολομβίας.

Έκτοτε η Αργεντινή σπατάλησε 73 συνεχόμενες τελικές προσπάθειες δίχως να βρει δίχτυα, σπαταλώντας άπειρες ευκαιρίες απέναντι σε Χιλή, Βολιβία, Ουρουγουάη, Βενεζουέλα και Περού, έστω κι αν στα πρόσωπα των Μέσι, Ιγκουαΐν, Αγκουέρο, Ντι Μαρία, Μπενεντέτο, Γκόμες, Κορέα διαθέτει μερικούς από τους κορυφαίους παίκτες του πλανήτη.

Μόνο η Βολιβία (14) έχει σκοράρει λιγότερα γκολ από την Αργεντινή (16) σε αυτή την προκριματική φάση του Μουντιάλ, με την ομάδα του Χόρχε Σαμπαόλι να κινδυνεύει να πληρώσει με απουσία από τα ρωσικά γήπεδα, αυτή την ανίατη ασθένεια που την ταλαιπωρεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα