«Τα έκανε όλα» 35χρονος στην Πάφο και συνελήφθη

Στη σύλληψη 35χρονου από την επαρχία Πάφου προχώρησε, την Κυριακή, η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με σωρεία αδικημάτων.

Εναντίον του 35χρονου εξασφαλίστηκε μαρτυρία σχετικά με υποθέσεις που αφορούν εμπρησμό οχήματος, διάρρηξη κτιρίου, κλοπή αυτοκινήτου, απόπειρα κλοπής από κλειδωμένο κιβώτιο και πρόκληση κακόβουλης ζημιάς, αδικήματα που διαπράχθηκαν στην επαρχία Πάφου κατά τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο 2017.

Σύμφωνα

με την Αστυνομία , μεταξύ των ημερομηνιών 29 και 30 Οκτωβρίου 2017, διαπράχθηκε διάρρηξη γραφείου εταιρείας σε κοινότητα στην επαρχία Πάφου. Από το γραφείο κλάπηκαν τα κλειδιά αυτοκινήτου, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από αυτό, και το οποίο στη συνέχεια κλάπηκε.

Στις 30 Οκτωβρίου 2017, γύρω στις 4.00 π.μ. ένα πρόσωπο μετέβη με το κλοπιμαίο αυτοκίνητο σε πρατήριο καυσίμων σε κοντινή απόσταση από όπου αυτό είχε κλαπεί και προσπάθησε να παραβιάσει τον χρηματοδέκτη αγοράς καυσίμων του πρατηρίου, προκαλώντας ζημιά στον χρηματοδέκτη. Ωστόσο, δεν κατάφερε να παραβιάσει τον χρηματοδέκτη και εγκατέλειψε τη σκηνή με το κλοπιμαίο αυτοκίνητο.

Στις 14 Νοεμβρίου γύρω στις 5.50 π.μ, διαπιστώθηκε πως κατά τη διάρκεια της νύχτας έγινε εκ νέου απόπειρα κλοπής από τον κλειδωμένο χρηματοδέκτη του συγκεκριμένου πρατηρίου καυσίμων.

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε πως δύο πρόσωπα μετέβησαν στο πρατήριο με το κλοπιμαίο αυτοκίνητο και προσπάθησαν επανειλημμένα, αλλά χωρίς να τα καταφέρουν να παραβιάσουν τον χρηματοδέκτη. Στη συνέχεια αποχώρησαν από τη σκηνή με το αυτοκίνητο.

Αργότερα, γύρω στις 7.00 το πρωί , το όχημα εντοπίστηκε να φλέγεται σε περιοχή κοινότητας της επαρχίας Πάφου.

Μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατέσβησαν την πυρκαγιά, η οποία, όπως διαπιστώθηκε, τέθηκε κακόβουλα στο αυτοκίνητο.

Από τις σκηνές διάρρηξης του γραφείου, απόπειρας κλοπής από τον κλειδωμένο χρηματοδέκτη και εμπρησμού του αυτοκινήτου παραλήφθηκαν από μέλη της Αστυνομίας διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα