Τα εισιτήρια για «Αρένα»...

Την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο γειτονικό «ΑΕΚ Αρένα» ανακοίνωσε η Ανόρθωση.

Η ανακοίνωση:

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για τον αγώνα με την ΑΕΚ στην «ΑΕΚ Αρένα» (18/4, 19:00), στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η διάθεση θα γίνει ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά με την εξής διαδικασία.

Οι κάτοχοι θεωρείων πολυτελείας του «Α. Παπαδόπουλος» που επιθυμούν να εξασφαλίσουν εισιτήριο μπορούν να το πράξουν με αποστολή email στη διεύθυνση info@anorthosisfc.com  . Το δικαίωμα αφορά τρία εισιτήρια ανά θεωρείο και τα αιτήματα πρέπει να αποσταλούν αυστηρά μέχρι τις 10 το πρωί της Πέμπτης(14/4).

Οι κάτοχοι διαρκείας 2021-22, μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο μέσω του www.anotickets.com από τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης (13/4). Σε περίπτωση που παραμείνουν αδιάθετα εισιτήρια, θα ελευθερωθεί η προπώληση στις 11:00 της Παρασκευής (15/4).

Οι τιμές ορίστηκαν από το γηπεδούχο σωματείο στα €15 κανονικά, €10 μαθητικά και €1 παιδικά εισιτήρια. Απαραίτητη η κάρτα φιλάθλου.

Προϋποθέσεις για είσοδο στα γήπεδα που ισχύουν από 21/2/2022:

(α) Με επίδειξη εν ισχύ πιστοποιητικού ολοκληρωμένου εμβολιασμού για την ασθένεια του COVID-19, είτε εν ισχύ πιστοποιητικού ανάρρωσης από την ασθένεια του COVID-19, ή

(β) με επίδειξη, για πρόσωπα ηλικίας 6 έως 11 ετών, αρνητικής εργαστηριακής εξέτασης (PCR) ή

εξέτασης ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19, με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 7 ημερών, ή

(γ) με επίδειξη, για πρόσωπα τα οποία δεν δύνανται να εμβολιαστούν λόγω ιατρικού προβλήματος, του ιατρικού πιστοποιητικού που εκδίδει το Υπουργείο Υγείας και αρνητικής εργαστηριακής εξέτασης (PCR) για την ασθένεια του COVID-19 ή εξέτασης ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19 με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 7 ημερών, ή

(δ) με επίδειξη, για πρόσωπα ηλικίας 12 ετών και άνω αρνητικής εργαστηριακής εξέτασης (PCR) ή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19, με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 48 ωρών:

Νοείται ότι, για πρόσωπα ηλικίας κάτω των 6 ετών δεν απαιτείται η επίδειξη αρνητικής εργαστηριακής εξέτασης (PCR) ή εξέτασης ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19.

Keywords