Συνελήφθη 14χρονος για υπόθεση κλοπής μοτοσικλέτας

Στη σύλληψη 14χρονου προχώρησε η Αστυνομία τα ξημέρωματα της Κυριακής, για τη διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση κλοπής μοτοσικλετών στη Λευκωσία.

Αστυνομική καταδίωξη η οποία ξεκίνησε γύρω στις 04:15 τα ξημερώματα της Κυριακής, έφερε στο φως υπόθεση κλοπιμαίων μοτοσικλετών ενδεχομένως με τη συμμετοχή πέντε νεαρών προσώπων.

Αστυνομικός, ενώ ήταν σε

περιπολία, εντόπισε 5 νεαρά άτομα να κινούνται ύποπτα, σε πρατήριο βενζίνης. Ακολούθως, τα προσέγγισε με σκοπό να εξακριβώσει εάν υπήρχε οποιονδήποτε πρόβλημα και οι νεαροί στη θέα του μέλους της Αστυνομίας επιβιβάστηκαν σε τρεις μοτοσικλέτες και τράπηκαν σε φυγή σε διαφορετικές κατευθύνσεις.

Στη συνέχεια, ο αστυφύλακας ακολούθησε τη μια εκ των τριών μοτοσικλετών και σε κάποιο σημείο ο οδηγός της σταμάτησε και κατέβηκε από αυτή, ενώ προσπάθησε να τραπεί σε φυγή πεζός. Ακολούθως, ανακόπηκε από το μέλος της Αστυνομίας και από έλεγχο των στοιχείων του διαπιστώθηκε πρόκειται για 14χρονο.

Από περαιτέρω έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ήταν κλοπιμαία, ενώ οι αριθμοί εγγραφής της ανήκουν σε άλλη μοτοσικλέτα, που επίσης είναι κλοπιμαία.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Ομορφίτας.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα