Συνεχίζονται και τις επόμενες μέρες τα 40αρια

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά τις αυγινές κυρίως ώρες αναμένεται να σχηματιστεί τοπικά χαμηλή νέφωση και πιθανό αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, γενικά ασθενείς, 3 μποφόρ και παροδικά στα δυτικά και νοτιοδυτικά παράλια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 25 στα νότια παράλια, γύρω στους 23 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 22 βαθμούς στα

ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις, κυρίως στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ και αργότερα στα προσήνεμα μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 Μποφόρ, ενώ το απόγευμα τοπικά στα νότια και νοτιοδυτικά παροδικά μέχρι πολύ ισχυροί 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη και τοπικά το απόγευμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 38 στα ανατολικά και νότια παράλια, γύρω στους 34 στα βόρεια παράλια και γύρω στους 32 βαθμούς στα δυτικά παράλια, καθώς και τα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κυρίως στα δυτικά και βόρεια θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 και παροδικά στα νοτιοδικά μέχρι ισχυροί 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα δυτικά και βόρεια παράλια και λίγο ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια.

Τις επόμενες μέρες

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Παρασκευή, περισσότερο αισθητή στο εσωτερικό και τα ορεινά, ενώ το Σάββατο δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με την θερμοκρασία να σημειώνει μικρή άνοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα