Συνεχίζεται ο κατήφορος για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε χτίσει ένα μικρό αήττητο σερί, είχε ψυχολογία και αυτοπεποίθηση, μετά και την πρόκριση εις βάρος της Τσέλσι στο Λιγκ Καπ και... έκανε πισωγύρισμα στο Vitality Stadium. Η Μπόρνμουθ επικράτησε 1-0 με φοβερό γκολ του Κινγκ, σε φάση που οι Λίντελοφ και Γουάν – Μπισάκα πήραν ένα τεράστιο μηδενικό για την αμυντική τους συμπεριφορά.  

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπάθησε να αιφνιδιάσει την Μπόρνμουθ

και να προλάβει προτού η ομάδα του Χάου μπει στο κλίμα της αναμέτρησης. Ο Ντάνιελ Τζέιμς με τις κινήσεις του από δεξιά λίγο έλειψε δυο φορές να φτιάξει γκολ για τους Περέιρα και Φρεντ, όμως, ο πρώτος γλίστρησε και ο δεύτερος έκανε κακό τελείωμα με τη μπάλα να σκάει μπροστά του όταν του εμφανίστηκε η ευκαιρία. Όταν οι «cherries» άρχισαν κι εκείνοι να παίζουν, τότε επήλθε ισορροπία και η αλήθεια είναι ότι η Γιουνάιτεντ δυσκολεύτηκε αρκετά να βρει τους χώρους και να μεταφέρει την μπάλα με την ταχύτητα και την ευκολία που φάνηκε να το κάνει στα πρώτα λεπτά. Η Μπόρνμουθ μέτρησε περίπου 360 αγωνιστικά λεπτά δίχως γκολ, όμως στο 45' ο Κινγκ με τρομερή ντρίμπλα στον Γουάν – Μπισάκα περνώντας την μπάλα από πάνω του και ωραίο τελείωμα μπροστά από τον Ντε Χέα έκανε το 1-0!

Η ομάδα του Σόλσκιερ βρήκε απέναντί της ένα αρκετά πιο οργανωμένο σύνολο στο δεύτερο ημίχρονο κι αυτό έκανε τα πράγματα δύσκολα από την στιγμή που βρισκόταν και πίσω στο σκορ. Μάλιστα, κάποια κενά τα παρουσίαζαν στην άμυνα οι φιλοξενούμενοι κι αυτό θα μπορούσε η Μπόρνμουθ να το εκμεταλλευτεί με κάποιες μεγάλες μπαλιές. Οι προσπάθειες των «κόκκινων διαβόλων» για να μεταφερθεί η μπάλα με οργανωμένη επίθεση προς τα καρέ των «cherries» σταματούσε εύκολα, όμως η ένταση αυξανόταν από τους παίκτες του Σόλσκιερ. Ο Ντε Χέα στο 75' απέκρουσε ένα καλό σουτ του Χάρι Γουίλσον, οι Γουίλιαμς και Γκρίνγουντ πέρασαν αντί των Τζέιμς και Γουάν – Μπισάκα και ο νεαρός φορ είχε αμέσως δοκάρι με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο! Παρ' όλα αυτά, η Μπόρνμουθ πανηγύρισε την μεγάλη νίκη, που ήταν μόλις η 3η σε όλες τις διοργανώσεις εντός έδρας μέσα στο 2019!

Πηγή england365.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα