Συμφωνία της ΑΕΚ με τον ex-NBAer Κλιάντονι Έρλι!

Φαίνεται πως η ΑΕΚ έκανε τη μεγάλη κίνηση που έψαχνε με παίκτη από το ΝΒΑ, καθώς ο Αμερικανός ρεπόρτερ Ίαν Μπέγκλι επιβεβαίωσε τη φήμη που κυκλοφόρησε το πρωί του Σαββάτου (2/9). Σύμφωνα λοιπόν με τον Μπέγκλι (που καλύπτει το ρεπορτάζ των New York Knicks), ο Κλιάντονι Έρλι αποδέχθηκε την πρόταση που του κατέθεσαν οι κιτρινόμαυροι και θα έρθει στην Ελλάδα

για να αναγεννήσει την καριέρα του, με στόχο να γυρίσει στο ΝΒΑ.

Ο 26χρονος ύψους 2μ.03 φόργουορντ έγινε draft στο νούμερο 34 το 2014 και στη rookie σεζόν του είχε 5.4 πόντους και 2.5 ριμπάουντ ανά 16.6 λεπτά συμμετοχής με τη φανέλα των Knicks. Στη Νέα Υόρκη πάντως, δεν δικαιώθηκαν για την επιλογή τους, αλλά και ο Έρλι στάθηκε άτυχος όταν στις 30 Δεκεμβρίου του 2015 δέχθηκε πυροβολισμό στο γόνατο(!), ενώ βρισκόταν σε ταξί μαζί με τη σύντροφό του στο Κουίνς.

Η ΑΕΚ θέλει να του δώσει την ευκαιρία να βρει ξανά τα πατήματά του, αλλά και ο ίδιος ο Έρλι φαίνεται πως προτίμησε να παίξει σε ένα πιο ανταγωνιστικό περιβάλλον από το να διεκδικήσει μια θέση σε roster ομάδας του ΝΒΑ, μέσω των training camps ή της G-League.

Keywords
Τυχαία Θέματα