Σύλληψη 35χρονου στη Λάρνακα για κλοπή κατοικίας

Αντρας ηλικίας 35 ετών, συνελήφθη χθες στη Λάρνακα ως ύποπτος για υπόθεση διάρρηξης κατοικίας από την οποία κλάπηκε αριθμός κοσμημάτων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 35χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος που είχε εκδοθεί εναντίον του αναφορικά με υπόθεση διάρρηξης κατοικίας, από την οποία κλάπηκε αριθμός κοσμημάτων, που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης  20 Οκτωβρίου.

Την ίδια μέρα, μέλη

του ΤΑΕ Λάρνακας διενήργησαν εξετάσεις σε περιοχή της Λάρνακας, όπου εντόπισαν πεταγμένο μέρος των κλοπιμαίων κοσμημάτων και το διαβατήριο της ιδιοκτήτριας της οικίας, που επίσης είχε κλαπεί.

Μετά από στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του 35χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης εναντίον του και καταζητείτο από την Αστυνομία.

Χθες γύρω στις 4.30 το απόγευμα, μέλη του ΤΑΕ εντόπισαν τον 35χρονο να οδηγεί αυτοκίνητο σε δρόμο στη Λάρνακα και αφού ανέκοψαν το όχημα, προχώρησαν στη σύλληψή του.

Κατά τη σύλληψη, ο ύποπτος φέρεται να επιτέθηκε εναντίον μέλους της Αστυνομίας, σπρώχνοντας τον με τα χέρια στο στήθος και να προσπάθησε να διαφύγει πεζός, ωστόσο αποτράπηκε από τους αστυνομικούς, που τον συνέλαβαν.

Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητό του όπου τα μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, εντόπισαν το χρηματικό ποσό των 5,500 ευρώ, διάφορα κοσμήματα και ασημένια σκεύη, ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και μία φωτογραφική μηχανή, για τα οποία διεξάγονται εξετάσεις για να διαφανεί αν είναι κλοπιμαία.

Στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν επίσης ένα ζευγάρι γάντια και διαρρηκτικό εργαλείο, ενώ στην κατοχή του 35χρονου ανευρέθηκε το ποσό των 365 ευρώ.

Αργότερα σήμερα ο 35χρονος αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα