Συλλεκτική φανέλα της Παρί για ενίσχυση των νοσοκομείων

Στο πλαίσιο ενίσχυσης του υγειονομικού προσωπικού, που μάχεται εναντίον της πανδημίας του κορωνοϊού, η Παρί Σεν Ζερμέν έθεσε προς πώληση μία συλλεκτική φανέλα.

Με μήνυμα «Tous Unis» (σ.σ. όλοι ενωμένοι), η ειδικά αφιερωμένη αυτή φανέλα, είναι διαθέσιμη έναντι 175 ευρώ, ενώ κυκλοφορούν μόλις 1.500 «κομμάτια».

Το ποσό που υπολογίζεται να συγκεντρωθεί, είναι περίπου 260.000 ευρώ, χρήματα που θα διατεθούν σε νοσοκομεία του Παρισιού.

«Αντιμέτωποι με την κρίση που περνάμε, όλοι εμείς στην

Παρί Σεν Ζερμέν, κινητοποιούμαστε άμεσα, όπως όλοι οι εταίροι και οι φίλαθλοι μας. Μπορούμε, μόνο, να είμαστε ευαίσθητοι και ευγνώμονες για το τεράστιο έργο που κάνουν σε καθημερινή βάση οι υγειονομικοί, με κουράγιο και αφοσίωση, στην αντιμετώπιση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης. Αποτελούν παράδειγμα για όλους μας. Ο αγώνας θα είναι μακροχρόνιος και ο σύλλογος επιθυμεί να τους προσφέρει συγκεκριμένη βοήθεια για να καλύψουν τις ανάγκες τους, να ξεκουραστούν, να φάνε και να μοιραστούν μερικές στιγμές άνεσης με τους αγαπημένους τους» δήλωσε ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί. 

Pour faire face à la crise liée au #COVID2019, le @PSG_inside poursuit sa mobilisation en soutien aux personnels soignants.

Le Club met en vente dès aujourd'hui sur sa boutique en ligne officielle un maillot «

Keywords
Τυχαία Θέματα